Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru tractor Case 1494

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 1494
Cod produs
UHLVTG37-IA
Out Of stock
Descriere
Ne place ceea ce facem atunci cand lucrurile merg perfect! Si tu esti la fel! Iti place sa lucrezi cand utilajul te asculta si este in perfecta stare de functionare. Pentru a te bucura de astfel de momente cat mai mult, intretinerea sa trebuie facuta cu mare grija la piesele achizitionate! Alegerea uneia originale te ajuta in acest demers! Alege un rulment pinion atac tractor Case 1494 realmente extraordinar. Piesa este realizata tocmai in Japonia. Carraro este brandul care il fabrica si este componenta originala pe care trebuie sa o comanzi!

Calitatile acesteia se vor vedea imediat dupa montaj. Ca sa te bucuri de ea cat mai mult timp si sa ajuti componentele transmisiei sa functioneze optim, trebuie sa montezi rulmentii in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac trebuie executata fara excentricitate fata de axa. Inlocuirea simeringului este la fel de importanta. Trebuie sa faci asta odata cu inlocuirea rulmentilor. Un simering nou etanseaza mult mai bine puntea din fata la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac tractor Case 1494 - conceput sa reziste la uzura!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Acest rulment pinion atac pentru tractor Case 1494 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Livram oriunde in tara, iar acest rulment pinion atac tractor Case 1494 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura