Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering prindere cupa clapeta excavator Caterpillar E200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar E200
Cod produs
60Y34CM2-AL
Out Of stock
Descriere
Stim ca o defectiune nu este doar un motiv de ingrijorare, ci si un motiv pentru care munca ta are de suferit! Tocmai de aceea ne asiguram ca avem langa noi doar produse de calitate superioara, care sporeste sanatatea utilajului tau si lasa grijle la o parte! Asa este si acest simering prindere cupa clapeta Caterpillar E200 ce iti promite o rezistenta de neegalat! Bonus, el este compatibil si cu Caterpillar E200B!

Cum definim un lucru bine facut? Printr-un procedeu ce are mai multe etape. In primul rand, prin alegerea celor mai bune piese de schimb care sa faca parte din gama noastra de produse. Apoi, prin grija constanta pe care o avem fata de tine. De aceea, iti punem la dispozitie un serviciu de consultanta gratuita, astfel incat sa iti putem raspunde la orice intrebare si sa iti oferim informatiile de care ai nevoie rapid si simplu!

Simering prindere cupa clapeta Caterpillar E200 - nimic mai simplu decat calitatea!

Avem nevoie unii de ceilalti - exact asa cum si utilajul tau are nevoie de piese de schimb de calitate, care sa ii permita o buna functionare pe termen lung. Atunci cand intelegem ca fiecare element este important, iar fara el nu putem ajunge la performanta, alegerile devin clare. Acest simering va da utilajului tau posibilitatea de a avea o performanta incredibila!

Avem nevoie de performanta!

Si, pentru ca ne dorim sa oferim servicii complexe, care sa asigure o functionare optima de lunga durata, pe ACN Piese Utilaje am ales sa completam gama de produse de top cu o echipa pregatita sa iti raspunda la orice intrebare! Astfel, daca ai vreo nedumerire sau vrei sa aflii informatii suplimentare, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne suni! Consultanta este intotdeauna gratuita!

Ce ofera un plus de confort? Siguranta! Tocmai de aceea acest simering prindere cupa cu clapeta pentru excavator Caterpillar E200 nu vine la tine singur, ci impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Avem super-puteri! Nu ne crezi? Livram chiar la tine acasa in cel mult 24 de ore! Fii pregatit sa despachetezi acest simering prindere cupa clapeta Caterpillar E200 cat mai curand! Si, daca ai uitat sa ne spui ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Asiguram servicii complete, tocmai de aceea, impreuna cu piesa de schimb dorita, iti oferim si sfaturi despre montaj, dar si informatii utile! Incercam sa iti reducem munca, asa ca ne poti contacta oricand!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 55 mm
Diametru interior 45mm
Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura