Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering prindere cupa excavator Caterpillar 306

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 306
Cod produs
6KS2G3H9-AL
Out Of stock
Descriere
Calitatea! Ne bazam alegerile pe acest criteriu, singurul capabil sa ne aduca mai aproape de performanta! Astfel, poti comanda chiar acum acest simering prindere lama Caterpillar 306 realizat din materiale premium, de inalta calitate! Nu doar ca iti ofera o rezistenta garantanta, pe termen lung, insa, daca nu ne crezi, vine impreuna cu un certificate de garantie care sa iti anuleze fiecare neliniste, dar si cu o totala compatibilitate pentru modelele 306.5 si 306E2.

Extindem bucuria! Cum facem asta? Am strans o gama impresionanta de piese de schimb de calitate, dar nu ne oprim aici! Adevarata noastra arma secreta sunt oamenii din spatele acestor produse. De ce? Pentru ca avem o echipa de profesionisti care iti vor sari in ajutor, indiferent de problema! Trebuie doar sa suni, iar ei iti vor raspunde fiecaror nelamuriri!

Simering prindere cupa Caterpillar 306 - fiecare detaliu conduce catre performanta!
Cum definim performanta? Prin lucruri corecte, realizate intocmai si la timp, fara batai de cap! Iar acest lucru nu este posibil decat atunci cand fiecare element functioneaza in parametrii optimi. Astfel, trebuie sa stii ca produsele de calitate maresc durata de viata a utilajului tau si iti asigura, in acelasi timp, o performanta optima!

Ai incredere in noi!
Ne place sa ne mandrim, dar nu oricum! Apreciem succesul prin momente de bucurie si de liniste. Iar acest lucru nu poate fi masurat decat prin profesionalism. Tocmai de aceea ne asiguram ca iti aducem aproape cele mai bune piese de schimb, dar si cele mai bune sfaturi in materie. Trebuie doar sa ne contactezi si vei primi raspunsurile de care ai nevoie. Consultanta este mereu gratuita!



Garantie
O bucurie nu vine singura! Tocmai de aceea acest simering prindere cupa excavator Caterpillar 306 ajunge la tine acasa, impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Livrare
Cu viteza luminii aproape, trimitem acest simering prindere cupa Caterpillar 306 la tine acasa! In maximum 24 de ore te poti bucura de el. Si, daca ai uitat sa ne intrebi ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj
Nu este suficient sa alegi produsele de calitate! Trebuie sa le asiguri si o montare corespunzatoare. Si, daca acest pas iti da batai de cap, iti venim in ajutor oricand cu sfaturi si informatii! Este important sa te asiguri ca realizezi un montaj corect, pentru a sta fara nicio grija pe termen lung!

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm

Diametru interior 45mm

Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura