Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 146867

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 146867
Cod produs
40OQFNP3-IA
Out Of stock
Descriere
Te indemnam sa comanzi acest model de rulment pinion atac punte Carraro 146867 din oferta noastra, vei face o afacere profitabila! Piesa aceasta este una exceptionala pentru ca este fabricata in Japonia de catre celebrul brand Carraro! Te asiguram ca este eficienta in cele mai aspre conditii de munca. Utilajul tau va avea garantata o buna functionare pe termen foarte lung. Pretul la care poti comanda acest produs este convenabil. Te poti convinge de acest lucru solicitand o oferta!

Recomandarile specialistilor trebuie sa cantareasca mult in deciziile pe care le iei. Asadar, schimba rulmentii in pereche, acesta este sfatul lor! Aceasta actiune ajuta la buna functionare a pinionului de atac. Va avea asigurata o miscare de rotatie lipsita de excentricitate sau joc fata de axa. Ca sa te bucuri de o reparatie de durata, ar fi mult mai corect sa inlocuiesti si simeringul. Acesta ajuta la etansarea optima a puntii la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment pinion atac punte Carraro 146867 - ofera ce-i mai bun utilajului tau!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 146867 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac punte Carraro 146867 pe care il doresti!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura