Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment NTN 4T31308

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
2Y1VOKEX-IA
Out Of stock
Descriere
Aducem cele mai bune piese de schimb de care se poate bucura echipamentul tau. Alege pentru el un rulment NTN 4T31308 din oferta noastra! Este garantata functionarea sa de lunga durata chiar si in conditii foarte grele de exploatare a utilajului. Piesa se fabrica in Japonia si se realizeaza sub bagheta celebrului brand Carraro! O atentie deosebita fiecarui detaliu s-a dat, iar calitatea materialului este indiscutabila! Rulmentul poate fi al tau chiar maine daca il vei comanda astazi!

Dorim sa te ajutam sa cumperi de la noi piesele care se potrivesc cel mai bine tipului tau de activitate cu utilajul, fapt pentru care iti acordam de fiecare data consultanta tehnica gratuita. Intretinerea piesei si startul pe care il oferi prin montaj conteaza enorm. Monteaza acest rulment in pereche. Miscarea de rotatie a pinionului de atac va fi asigurata fara joc fata de axa. Si de simeringul ce etanseaza locul de intrare al pinionului de atac trebuie sa te ingrijesti. Schimba-l tot acum!

Rulment NTN 4T31308 - iti poti exploata utilajul la maxim!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest rulment NTN 4T31308 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Acest rulment NTN 4T31308 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura