Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment International 3404285R91

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
R6QY2F04-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment International 3404285R91 - magna cum laude! Cu standarde de calitate indeplinite si cu multa atentie la fiecare detaliu, acest rulment este alegerea ideala pentru utilajul tau! Aceasta componenta originala Carraro se bucura de aprecierea specialistilor din domeniu, dar si de cea a clientilor! Rulmentul se fabrica in Japonia, dar noi il avem deja in depozit ca sa te poti bucura si tu de beneficiile sale extraordinare! Calitate superioara si eficienta incredibila in lupta cu timpul si cu solicitarile intense!

Pentru a te ajuta sa cumperi de la noi componentele potrivite utilajului si tipului tau de activitate, iti oferim de fiecare data consultanta tehnica gratuita. Iti vom da mereu sfaturi cat se poate de utile pentru ca ne dorim sa te bucuri de componentele noastre cat se poate de mult. Inlocuieste simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Nu uita sa montezi rulmentii in pereche pentru a proteja si a ajuta la o functionare corecta a pinionului de atac.

Rulment International 3404285R91 - piesa fabricata in Japonia!

Rulmentul reduce forta de frecare dintre elemente, permitand o rotatie mai lina. Componentele sunt alcatuite din doua inele, unul interior si altul exterior. Ele formeaza impreuna calea de rulare. Elementele de rulare pot fi bile sau role. Ele au contact direct cu inelele, rostogolindu-se in interiorul caii de rulare. Mai este si colivia, care cuprinde partial corpurile de rulare, pastrand o distanta fixa intre ele.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Acest rulment International 3404285R91 va veni la tine cu toate actele necesare si te vei putea bucura de o garantie de 6 luni de zile pentru defecte de fabricatie. Garantia isi va pierde valoarea daca montajul nu este facut de catre personal avizat, te rugam sa tii cont de acest lucru.

Acest rulment International 3404285R91 va ajunge la tine intr-un colet pe care il poti verifica la primire. Livram peste tot in tara si ajungem, zicem noi si nu numai, destul de repede. In circa 24 de ore vei intra in posesia piesei de care ai nevoie. Solicita oferta noastra!

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura