Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor pentru tractor International 238

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
International 238
Cod produs
JVU1FXNE-SC
Out Of stock
Descriere
Acest platou pinioane reductor International 238 da deplasarii utilajului tau siguranta si previzibilitate. Pentru ca pana si tractoarele International au frumusetea lor, iar inginerii care le-au creat au avut grija sa nu le scape acest amanunt. Si, mai mult decat atat, daca tot i-au gandit un platou pinioane pentru un acces facil al puterii la calea de rulare, au conceput unul fiabil si rezistent. Iar ca orice piesa complexa, se mai si defecteaza. Dar asta sa fie problema. Suna si iti trimitem unul nou. La fel de bun.

Ce fantastica este puterea tehnologiei de a se tot reinventa. Mereu si mereu. Nu trebuie subestimata niciodata. Daca ti se pare ca este o afirmatie exagerata si ca esti “le stii pe toate” te invitam la noi in depozit. Te vei rataci prin zecile de mii de modele, categorii si caracteristici. Dimensiuni si profile. Forme si materiale. Mintea omului n-a lasat nimic neiscodit, nimic nescotocit, ca sa scoata asemenea minunatii.  Nu exista atom in utilajul tau care sa nu aiba un corespondent la noi in depozit. Nu exista o farama de piesa care sa nu aiba la orice ora inlocuitorul potrivit. Aici, la noi pe rafturi. Suntem buni. Iar tu esti bun pentru ca lucrezi cu cei buni.

Platou pinioane reductor International 238 se serveste doar in mers
Aceasta piesa ajuta transmisia cuplului de la hidromotor la senile. Face parte din transmisia finala. De aceea este cel mai puternic expusa la uzura sau la inecarea cu impuritati a pinioanelor. Trebuie sa fie o prioritate verificarea platoului din cand in cand.

Langa tine ieri, langa tine azi, langa tine maine!
Sunt o multime de variabile care iti influenteaza afacerea. Iti trebuie multa pricepere ca sa le tii in echilibru. Una din aceste variabile este reviziile&reparatiile, aceasta insemnand achizitii de piese de schimb. Produsele trebuie sa fie compatibile cu utilajul tau, trebuie sa beneficieze de un montaj corect, si, mai ales, trebuie sa fie insotite de toate informatiile relevante legate de functionarea lor. Iar cu aceasta se ocupa consultantii nostri tehnici. Este un serviciu gratuit, apeleaza la el ca sa fii la curent.

Garantie
Un platou pinioane reductor pentru tractor International 238 va sosi la sediul firmei tale insotit de toate actele necesare! Printre ele si un certificat de garantie. Timp de 6 luni esti asigurat pentru orice posibil defect de fabricatie! Garantia achizitiei facute este un must have iar ne tinem de cuvant!

Livrare
Livrarea produselor noastre se face rapid si in siguranta! Am ales colaborarea cu cei mai seriosi curieri, pentru ca tu sa nu ai parte dezamagiri. Acest platou pinioane ajunge la punctul tau in maxim 24 de ore. Plata o poti face la livrare. Si tot la livrare poti verifica pachetul inaintea platii. Ca sa fie totul in regula. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa utilizezi datele din contact. Sa fim cu totii multumiti.

Montaj
Atunci cand cumperi piese de calitate, este nevoie sa le asiguri un montaj pe aceeasi masura. Pentru ca un montaj realizat corect mareste durata de viata a piesei si, implicit, a utilajului tau. Apeleaza la persoane autorizate sau la un atelier recunoscut. Daca nu cunosti iti trimitem contacte valabile si sigure. Avem colaboratori super meseriasi!

Specificatii tehnice:
• Pentru a verifica compatibilitatea setului cu utilajul dumneavoastra recomandam sa va consultati cu unul din reprezentantii echipei noastre, avand informatiile privind placuta de identificare a puntii, sau macar a utilajului pe care acesta e montat.
• Desi nu este un angrenaj care cedeaza usor, el poate, totusi, suferi modificari, cedand carcasa butucului datorita socurilor mecanice.
• Exista si posibilitatea ca dantura pinioanelor sa se poata deteriora, ca urmare a lubrifierii insuficiente sau necorespunzatoare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura