Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit de reparatie pompa de amorsare PN 6959

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
E8OIT23M-IA
Out Of stock
Descriere
Avem in oferta noastra un kit reparatie pompa amorsare PN 6959 care te poate scuti de cheltuieli mult mai mari. In cazul in care pompa de amorsare necesita doar o reparatie, atunci ar fi bine sa iei in calcul acest set care te va ajuta sa-i prelungesti functionarea cu un cost foarte mic. Elementele care compun acest set sunt bine realizate si vei reusi mai mult ca sigur sa imbunatatesti modul ei de functionare! Nu intarzia sa plasezi comanda!

Exista si varianta in care nu prea mai sunt multe de facut si este absolut necesar sa schimbi pompa de amorsare cu totul. In acest scenariu, cel mai bine este sa ceri o oferta consultantilor nostri tehnici. In depozitul nostru se gasesc variante care s-ar potrivi foarte bine cu utilajul tau. Pretul de achizitie este acceptabil, te asiguram! Mai mult, beneficiezi de consultanta tehnica gratuita si o multime de sfaturi utile pentru intretinerea echipamentului tau.

Kit reparatie pompa amorsare PN 6959 - revitalizeaza-ti componenta!

Presurizarea sistemului de combustibil este esentiala pentru functionarea corecta a sistemului de combustibil si pentru o pornire eficienta. Acest ansamblu rezervor furnizeaza combustibil sub presiune pentru a evacua aerul din sistem. Acest lucru permite o presiune corecta imediata a combustibilului. Reparand-o la timp, nu vei intampina probleme!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest kit reparatie pompa amorsare PN 6959 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect acest kit de reparatie pompa de amorsare PN 6959 comandat. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Acest kit de reparatie pompa de amorsare pe care ti-l punem la dispozitie se compune din 5 piese:

1 x Membrana noua;
1 x Buton de amorsare;
1 x Resort;
1 x O-ring pentru etansare;
1 x Carcasa de plastic cu filet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura