Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare tractor John Deere 5503

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
John Deere 5503
Cod produs
G6T8WCB0-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare John Deere 5503 este ofertata alaturi de bateria filtrului de combustibil. Daca vrei sa ai si filtrul de motorina impreuna cu bateria de amorsare specifica in cererea trimisa.

Cu aceasta pompa economisesti in timp ce ai aceeasi calitate a produselor originale deoarece este o echivalenta de succes. Ea consitutie, dupa parerea specialistilor, un model eficient care sa ii ofere motorului performanta necesara astfel incat sa ai rezultate pozitive in munca intreprinsa.

Inlocuirea modelului este si mai sigura odata cu certificatul de garantie valabil 1 an de zile pe care il primesti la achizitionare.

Comanda acum si iti livram pachetul imediat, oriunde ai nevoie. La receptie curierul iti ofera un timp minim necesar pentru a verifica starea piesei si calitatea promisa. De asemenea, ai optiunea de a ridica coletul personal, direct din depozitul nostru aflat in Bucuresti.

Daca ai nevoie de mai multe detalii sau doresti consultanta tehnica la achizitionarea pieselor noi suna la unul din numerele de telefon afisat! Ti se va face legatura si cu service-ul mobil pentru a programa montajul sau orice reparatie necesara echipamentului.

Specificatii tehnice:
Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura