Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare PN 6957

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN 6957
Out Of stock
Descriere
Cand ai nevoie de o pompa de amorsare echivalenta codului PN 6957 noi iti oferim un pret avantajos in care includem si bateria filtrului de combustibil.

Mai mult, poti trimite o cerere si pentru filtrul de motorina si ti le livram impreuna.
Pompa de amorsare este fabricata in Europa drept echivalenta de succes a originalului. Aceasta este recomandata datorita caracteristicilor avantajoase prezentate, avand rezistenta indelungata la multiplele solicitari aduse in timpul lucrului.

Garantia produsului este valabila timp de 12 luni de zile, timp in care oferim la schimb o piesa perfecta in cazul unor situatii neprevazute.

Trimite-ne datele locatiei tale sa iti putem livra pentru a doua zi lucratoare. Rambursul se poate achita la final deoarece verificarea integritatii produselor este prioritara pentru multumirea ta fata de comanda facuta.

Consilierii nostri tehnici iti sunt de ajutor cand ai nevoie de mai multe detalii despre produsele necesare. De asemenea ei iti pot oferi mai multe informatii despre mecanicii nostri care pot remedia orice defectiuni aparute la utilajul tau.

Specificatii tehnice:
Alimentarea si iesirea din pompa sunt de M14x1.5 mm iar posibilitatea de prindere a bateriei variaza intre 50 mm si 78.5 mm

Cod produs: 81DP0EZ5-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura