Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de amorsare PN 6958

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
PN 6958
Out Of stock
Descriere
Pompa de amorsare echivalenta cu codul PN 6958 este pusa la vanzare alaturi de bateria filtrului de motorina. La cerere, putem adauga langa acestea si filtrul de motorina.

Pompa este o productie europeana pe care o recomandam celor ce doresc o alternativa la un pret foarte bun.  Aceasta prezinta un succes printre modelele echivalente, dand dovada de durabilitate indelungata si eficienta maxima.

In privinta situatilor neprevazute care pot aparea dupa achizitionarea pompei noi am venit cu o rezolvare. De aceea iti includem in colet un certificat de garantie valabil 1 an de zile.
Coletul ti-l livram rapid oriunde ai nevoie si il poti verifica in prezenta curierului, inainte de efectuarea platii ramburs. De asemenea, il poti ridica de la sediul nostru din Bucuresti, unde te asteptam cu drag.

Ne place sa ajutam la alegerea potrvita a pieselor tale de schimb, de aceea asteptam apelurile tale pentru orice detalii suplimentare. Printre serviciile oferite iti putem fi de folos cu o echipa de mecanici in cazul unor defectiuni tehnice aparute la utilajul tau.

Specificatii tehnice:
Bateria filtrului se monteaza in 2 suruburi la o distanta unul de altul ce variaza intre 50 mm si 78.5 mm. Admisia si iesirea combustibilului sunt de 8 mm.

Codul produsului este: URJC3XM1-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura