Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator combinat Komatsu 42n-03-11510

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
ENW9FXP5-IA
Out Of stock
Descriere
Acest radiator Komatsu 42n-03-11510 este acum parte din gama noastra variata de produse. Este un radiator complex, format din 3 parti, fiecare indeplinind cate o functie. Cea mai buna solutie tehnica de a aduce performanta motorului utilajului tau este acest radiator combinat care raceste apa la motor, uleiul hidraulic si aerul din turbina. Este fabricat din material metalic, foarte rezistent. Radiatorul orizontal poate fi comandat chiar acum la un pret special pentru ca tu sa te bucuri de un randament desavarsit al echipamentului!

Mereu suntem langa tine, sa nu uiti acest lucru! Orice nevoi are utilajul tau, ofera-i sansa sa se faca bine apeland la produsele noastre. Te sfatuim sa te uiti si dupa consumabilele de care vei avea nevoie la inlocuirea radiatorului. Detinem in depozitul nostru lichid de racire si ulei hidraulic de cea mai buna calitate. Iar ofertele de pret sunt extraordinare. Iti putem recomanda un pachet promotional foarte avantajos si, in cazul in care faci montajul cu ajutorul echipei noastre de mecanici, vei iesi pe plus garantat!

Radiator Komatsu 42n-03-11510 - un ansamblu de o calitate extraordinara!

Radiatorul este necesar pentru a raci complet motorul. Datorita radiatorului, motorul este racorit de un lichid de racire. Lichidul de racire preia caldura de la motor si o transfera spre radiator. Intercooler-ul este un radiator de racire a aerului care intra apoi in motor. Mai exact, aerul este preluat de intercooler, acesta il raceste, dupa care intra in motor. Radiatorul de ulei hidraulic prelungeste viata motorului si a sistemului de transmisie, deoarece raceste diferite parti ale utilajului transportand uleiul intre piese si baia de ulei.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framantia

Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la consultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Acest radiator combinat Komatsu 42n-03-11510 vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar acest radiator Komatsu 42n-03-11510 ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Metalic
670x570x140mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura