Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Elice ventilator Komatsu 42N-03-11320

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
RFZPY05C-AT
Out Of stock
Descriere
Te vei bucura de o functionare excelenta, daca inlocuiesti elicea uzata cu aceasta elice ventilator Komatsu 42N-03-11320 pe care ti-o propunem. Este o componenta fiabila si super rezistenta, fabricata dintr-un material de calitate superioara, pentru a-ti asigura maxima eficienta in exploatare, dar si durabilitatea pe care ti-o doresti. Evident, nu e o piesa indestructibila, caci nu s-au inventat inca astfel de piese, dar duce mult si bine, chiar si in conditii dificile de exploatare.

Daca vrei sa te asiguri de compatibilitatea sa cu ventilatorul din sistemul utilajului tau, este suficient sa ne suni sau sa ne scrii. Raspundem prompt solicitarilor tale si ne poti cere ajutorul in orice problema tehnica pe care o intampini. Avem o sumedenie de piese de schimb impecabile, la preturi pentru toate buzunarele. Si mai avem si o echipa pasionata de domeniul utilajelor, care iti va asigura tot suportul tehnic de care ai nevoie!

Elice ventilator Komatsu 42N-03-11320 - o alegere nemaipomenita!
Pentru mentinerea temperaturii optime la nivelul motorului, o serie de componente intra in actiune. Ventilatorul asigura racirea radiatorului prin miscarea aerului, iar pentru ca aerul sa circule cum trebuie, elicea ventilatorului trebuie sa fie in perfecta stare. Caldura excesiva poate cauza uzura acesteia, deformandu-i varfurile. Pentru a mentine cadrul optim de functionare in sistemul de racire al motorului, inlocuieste la timp componenta uzata si, ca sa fii sigur ca totul va merge struna, te sfatuim sa apelezi la persoane specializate.

Consultanta gratuita, misiune indeplinita!
Nu-i intotdeauna simplu sa gestionezi problemele tehnice care apar, vrei nu vrei. De multe ori simptomele utilajului tau se pot dovedi ambigue, incat sa-ti contureze felurite directii de actiune, iar tu sa nu stii care e calea cea mai buna de rezolvare. Noi suntem aici! Si suntem pregatiti sa te scoatem din impas, identificand rapid cele mai bune solutii pentru tine. Ne pliem pe nevoile tale! Asadar, oricare ar fi problema tehnica pe care o intampini, ia in considerare serviciul nostru de consultanta. Iti va simplifica misiunea! Si e si gratuit! Contacteaza-ne!

Garantie
Comanda cu incredere! Aceasta elice ventilator Komatsu 42N-03-11320 are 6 luni garantie de la data facturarii pentru eventualele defecte de fabricatie. Ai documentele necesare in interiorul coletului. Desi nu credem sa ai nevoie de ele, totusi pastreaza-le, pentru orice eventualitate!

Livrare
Nici de livrare sa nu-ti faci probleme! Ne miscam super rapid si iti expediem aceasta elice ventilator Komatsu 42N-03-11320 imediat ce ai plasat comanda telefonic sau online. Primesti piesa prin curier rapid sau, daca iti este la indemana, poti veni chiar tu sa o ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
O piesa montata necorespunzator poate fi compromisa si mai pot fi afectate si alte componente conexe daca interventia tehnica lasa de dorit. Nu-ti pierde vremea si neuronii, apeleaza la un profesionist pentru a beneficia de cele mai bune rezultate. Ai nevoie de un mecanic priceput? Spune-ne si se rezolva!

Specificatii tehnice

Diametru interior = 70mm
Diametru exterior = 520mm
Diametru gauri fixare = 95mm
6 gauri fixare cu diametru de 10mm
Din plastic
Trimite mesaj
Din Gura in Gura