Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa motor Komatsu 42N-03-11782

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
JM7QY2NI-RA
Out Of stock
Descriere
Acest radiator apa motor Komatsu 42N-03-11782 este un produs premium, executat la cele mai inalte standarde ale calitatii. Stii unde? In cele mai performante uzine din punt de vedere tehnologic! Are la baza materii prime de incredere si se va dovedi a fi o alegere perfecta. In angrenajul de racire, imediat ce lichidul preia caldura in exces, este trimis inapoi la radiator, care lucreaza pentru a sufla aer peste el si a-l raci, schimband caldura cu aerul din exteriorul vehiculului.

Radiatorul utilizeaza „aripioare metalice” subtiri in timpul procesului, care sunt eficiente pentru a permite caldurii sa scape rapid in aerul din afara utilajului. Aceste aripioare functioneaza adesea alaturi de ventilatorul care sufla aer prin radiator. Pe scurt, raspunsul la intrebarea „Ce este un radiator intr-o masinarie?” este simplu - este un schimbator de caldura care raceste fluidul, urmand a raci si motorul.

Acest radiator apa motor Komatsu 42N-03-11782 este achizitia perfecta!
Un asemenea radiator racire este un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie de incredere. Chiar si asa, articolul nu este infailibil, iar noi recomandam sa ai grija la cateva detalii: inlocuieste lichidul de racire cu unul cu proprietati anticorozive, ca sa te asiguri ca faci o intretinere corespunzatoare.

Produse de calitate, care iti fac cu ochiul!
Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire a bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Acest radiator apa motor Komatsu 42N-03-11782 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii!

Un radiator apa motor Komatsu 42N-03-11782 va fi livrat la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt al tarii te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Specificatii tehnice :
• 750x485x140mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura