Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator apa motor Komatsu 42N-03-11781

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
K51YWRZV-RA
Out Of stock
Descriere
Exista multe parti care alcatuiesc un sistem de racire, inclusiv pompa de apa, termostatul, furtunurile, ventilatoarele si radiatorul. Radiatorul este un schimbator de caldura care ajuta la racirea motorului. Dintre toate, acest radiator apa motor Komatsu 42N-03-11781 se va dovedi a fi cea mai buna alegere. Un produs premium la o oferta imbatabila este exact ce ai nevoie!

Radiatorul va ajuta sa iti mentii vehiculul la temperaturi de rulare optime, dar cum anume atinge acest obiectiv? Motorul unui vehicul arde combustibil si creeaza energie, care genereaza caldura. Eliminarea acestei calduri, indepartarea ei de piesele motorului, este importanta pentru a preveni deteriorarea.

Radiatoarele functioneaza pentru a elimina caldura din motor. Procesul incepe atunci cand termostatul din partea din fata a motorului detecteaza excesul de caldura. Apoi lichidul de racire si apa sunt eliberate din radiator si trimise prin motor, pentru a absorbi aceasta caldura.

Acest radiator apa motor Komatsu 42N-03-11781 este achizitia perfecta!
Un astfel de radiator racire este un produs de un inalt standard al calitatii, pe care specialistii il recomanda ca fiind o investitie de incredere. Chiar si asa, articolul nu este infailibil, iar noi recomandam sa ai grija la cateva detalii: inlocuieste lichidul de racire cu unul cu proprietati anticorozive, ca sa te asiguri ca faci o intretinere corespunzatoare.

Alaturi de tine, pas cu pas!
Serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita este o oglindire a bunului mers in afacerea ta! Stim cat de mult depinzi de piese de schimb de calitate pentru utilajele de care dispui! Mai mult, ai nevoie de informatii corecte, concrete, furnizate rapid, care sa te pozitioneze cu un pas inaintea oricarei probleme.

Acest radiator apa motor Komatsu 42N-03-11781 vine insotit de toate actele necesare! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie! Toate pentru ca tu sa fii asigurat, sa accesezi produsele cu incredere, sa stii ca alaturi de noi transparenta si succesul in afacere sunt mai mult decat simple declaratii!

Un radiator apa motor Komatsu 42N-03-11781 va fi livrat la usa ta in cele mai bune conditii, rapid si sigur, in orice colt al tarii te-ai afla. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau depune o cerere, accesand aceasta piesa de top pe site-ul nostru. Suntem atenti la fiecare etapa si vrem ca fiecare pas al achizitiei sa fie la inaltimea asteptarilor tale!

Recomandam sa apelezi exclusiv la ajutorul unui profesionist cu experienta! Sunt foarte putine cazurile cand se preteaza sa-ti montezi singur componentele! Asigura-ti noile achizitii, profitand de avantajele unui montaj corect!

Specificatii tehnice :
• 750x485x140mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura