Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 7410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 7410
Cod produs
O5LR2P1Y-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment butuc tractor Ford 7410 - il gasesti in depozitul nostru si are un pret foarte bun! Piesa este una originala si Carraro este producatorul ei. Avand un rol in buna functionare a grupului reductor, te sfatuim sa schimbi rapid rulmentul uzat. Cel din oferta noastra este foarte eficient si asigura un transfer optim al greutatii catre rotile utilajului. In timpul deplasarii tractorului, frictiunea va fi mult mai scazuta. Monteaza-l pe puntea din fata a tractorului si bucura-te in sfarsit de performanta utilajului.

Oferta, asa cum ti-am mai spus, este excelenta, la fel si calitatile tehnice ale componentei. Te invitam sa plasezi comanda si iti vom expedia piesa alaturi de un certificat de garantie. In plus, de fiecare data cand vii la noi, iti oferim gratuit consultanta tehnica gratuita ca tu sa alegi exact ce se potriveste cel mai bine utilajului tau. Descopera piesele de calitate din ofertele noastre si, cu ajutorul echipei de experti in mecanica, intretine-ti corespunzator echipamentul!

Rulment butuc tractor Ford 7410 - fa alegerile cele mai bune pentru utilajul tau!

Un rulment este format dintr-un set de bile de otel tinute impreuna de catre doua benzi de metal si este situat in interiorul butucului rotii, acesta din urma legand roata de restul utilajului. Uzura nu poate fi evitata, intr-un final, acesta cedand inevitabil. Zgomotele neobisnuite care apar in timpul rularii utilajului sunt unele dintre cel mai des intalnite simptome si sunt usor de recunoscut de catre operatorii care conduc zi de zi echipamentul.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Rulment butuc pentru tractor Ford 7410 - nu primesti piesa si atat! Produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificat de garantie. Pentru acest model, garantia este de 6 luni de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment butuc tractor Ford 7410 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura