Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor Ford 7410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 7410
Cod produs
4TJG8Q0F-MI
Out Of stock
Descriere
In vremurile astea e greu sa pastrezi un echilibru intre ce iti doresti si ce reusesti sa faci! Dar nu trebuie sa incerci sa te lupti singur: vino in echipa ACN! Ai aici sustinere in orice problema tehnica: ai un depozit plin-ochi cu piese de cea mai buna calitate si servicii care iti iau din povara zilnica, trebuie doar sa ne suni! Iti oferim astazi o cruce planetara Ford 7410 de foarte buna calitate! Este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capete simeringuri de etansare, asa incat are interiorul protejat de praf si umezeala. Se monteaza pe puntea fata.
Se potriveste perfect utilajului tau? Consultantii nostri sunt aici pentru tine, intreaba-i pana se duce orice urma de indoiala! Poti comanda apoi telefonic sau prin formular si maine ai piesa!
Serviciile noastre de consultanta gratuita, depanare mobila, livrare rapida, inchiriere de utilaje sunt foarte solicitate de clientii nostri si deducem din asta ca sunt utile in rezolvarea problemelor tehnice!
Unul dintre partenerii nostri cu atelier mobil se afla in apropierea ta, suna-ne pentru datele lui de contact! Va veni in punctul tau de lucru pentru revizii, montaj sau reparatii!

Cruce planetara Ford 7410 este un factor de energie care trebuie luat in serios!
Utilizata pentru a transfera puterea mecanica intre doi arbori atunci cand axele lor formeaza un anumit unghi, crucea cardanica este o inventie care dateaza de acum cateva secole. Solicitarile intense de incovoiere si forfecare la crea lucreaza impun sa fie fabricata din aliaje de otel extrem de rezistente. Daca utilajul tau scoate zgomote violente, fa-i o revizie! Cand crucea cardanica cedeaza, utilajul se va opri sau, daca este in miscare, se va rasturna, e bine sa nu risti! Asigura utilajul cu un montaj profesionist si o piesa de cea mai buna calitate!
Nu-ti poti da seama care este problema utilajului tau?
Suna-i pe expertii nostri, te ajuta gratis. Ei au nevoie doar de cateva detalii tehnice pentru gasi imediat piesa perfecta care iti va pune utilajul in miscare!
Garantia de 6 luni pentru cruce planetara pentru tractor Ford 7410 te asigura pentru orice eventual defect de fabricatie. Certificatul de garantie si factura vor fi in pachet la livrare.
Aproximativ 24 de ore va face pe drum pana la tine cruce planetara Ford 7410 prin curier rapid. Poti  plati ramburs si ai posibilitatea de a deschide coletul la livrare. Sau poti veni sa o iei cu mana ta de pe raft!
Nu risca o improvizatie! Cheama un profesionist la montaj, iti recomandam noi unul! Articulatia este mult prea intens solicitata si mult prea importanta, necesita montaj profesionist!
Specificatii tehnice
• Dimensiune: 27x82mm
• Pentru o durata de exploatare cat mai mare a produsului, recomandam gresarea periodica a acestuia.
Componenta este deja gresata cu o vaselina speciala, rezistenta la apa, si are in capete simeringuri de etansare, asa incat are interiorul protejat de praf si umezeala.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura