Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce planetara pentru tractor Ford 3435

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 3435
Cod produs
EG0789TR-AS
Out Of stock
Descriere
Scopul nostru este ca fiecare client in parte sa fie multumit si sa se bucure de piesa pentru care investeste! Fii unul dintre clientii nostri fericiti si comanda aceasta cruce planetara tractor Ford 3435 care este o creatie originala marca Carraro! Iti recomandam cu incredere intrucat suntem foarte atenti ca produsele noastre sa fie din categoria celor performante! Monteaza aceasta piesa pe planetara axa fata!
In intreaga noastra experienta, ne-am lovit de atat de mult situatii limita dar de fiecare data am facut fata fiecareia! Am fost sansa tuturor clientilor nostri care se confruntau cu defectiuni tehnice! Echipa noastra de asistenta tehnica face o treaba excelenta si se repede catre tine atunci cand ai o problema tehnica! Nu ezita sa ne ceri ajutorul!

Alege si intretine calitatea cu aceasta cruce planetara tractor Ford 3435 rezistenta!
Calitatea superioara se va remarca in modul in care o piesa isi exercita rolul! Aceasta cruce planetara nu te va dezamagi si isi va exercita functia de a transmite cuplul intre cele doua semi-planetare si homocinetica care le uneste.

Actioneaza ca un profesionist! Informeaza-te inainte!
Suntem o enciclopedie de informatii pentru domeniul tehnic! Serviciul de consultanta gratuita este la indemana oricarui client si serveste la intreprinderea corecta a activitatii din domeniu! Si ca sa ajungi la acest pas, mai intai trebuie sa alegi piesa compatibila pentru utilajul tau! Zis si facut! Cea mai placuta conversatie este la un telefon distanta! Vei finaliza cu un plan temeinic pentru intretinere!

Cu noi ai garantie mereu! Garantia ca vei avansa, garantia ca vei intreprinde munca mai eficient! Si garantie pentru fiecare produs! Aceasta cruce planetara pentru tractor Ford 3435 are o garantie de un an de zile pentru defectiunile din fabrica!

Ne miscam rapid! Asta pentru ca stim ce presupune munca ta! Iti expediem aceasta cruce planetara tractor Ford 3435 in cel mai scurt timp, la adresa dorita! Trebuie doar sa ne contactezi!

Daca ti s-a ivit aceasta oportunitate, profita de ea si alege sa instalezi piesa in cadrul unui atelier de specialitate! Tentatia improvizatiilor este ademenitoare atunci cand privesti din perspectiva financiara, insa este o tehnica nociva pentru calitatea piesei! Valorifica-ti investitia si asigura sanatatea indelungata a produsului ales!

Specificatii tehnice:

• 27x73 mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura