Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford 8830

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford 8830
Cod produs
VPQU6GFI-A-AT
Out Of stock
Descriere
Alegerile tale se rasfrang asupra performantelor utilajului tau. De vrei sa-ti functioneze la capacitate maxima, asigura-i componente de cea mai buna calitate, asa cum este acest rulment butuc tractor Ford 8830 la care te-ai oprit acum. Nu se sperie de provocari ori de sarcinile dificile, contribuind la desfasurarea optima a transmisiei si inlesnind miscarea rotilor utilajului tau. Este super rezistent, dar si fiabil, gratie metalului special din care este confectionat. Compania Carraro vine cu o tehnologie inovatoare si pune accente pe standardele de inalta calitate, pentru a-ti oferi o componenta impecabila!

Te poti baza pe acest rulment, precum si pe celelalte piese de schimb ireprosabile pe care le cuprinde oferta noastra generoasa. Si te mai poti baza pe noi daca ai nevoie de ajutor in alegerea pieselor potrivite. Nu te framanta cand intampini probleme tehnice, da-ne un telefon si vom gasi cea mai buna solutie!

Rulment butuc tractor Ford 8830 - calitate inainte de toate!
Piese uzuale, de altfel, rulmentii sunt foarte importanti in arhitectura utilajului tau. Ei permit invartirea rotilor in fata sau in spate, chiar si la viteze mari, asigurand transferul de greutate al utilajului catre roti. Designul inovator al acestui rulment reduce frecarea, protejand astfel componentele. In plus, te ajuta sa faci si economie la combustibil. Iar daca ii oferi o lubrifiere corespunzatoare, si calitativ, si cantitativ, te vei bucura mai mult timp de performantele acestuia.

Esti in impas? Da-ne de veste!
Activitatea ta este plina de provocari si uneori si de obstacole, care te pot pune in incurcatura. Defectiunile, prevazute sau neprevazute, inseamna o paguba pe care in mod cert nu ti-o doresti. Si oricat de priceput ai fi intr-ale utilajelor, o parere in plus nu strica niciodata. Te putem ajuta sa previi pe cat posibil astfel de momente neplacute, prin serviciul nostru de consultanta gratuita, creat pentru a sprijini eforturile tale si a-ti oferi solutii concrete, practice si eficiente de intretinere, adecvate nevoilor utilajului tau. Fie ca vrei sa te asiguri de compatibilitatea unei piese ori sa descoperi remediul potrivit pentru o anumita problema tehnica, este simplu sa primesti raspunsurile pe care le cauti. Contacteaza-ne si discuta cu specialistii nostri!

Garantie
Comanda linistit, esti pe deplin asigurat! Acest rulment butuc pentru tractor Ford 8830 are o garantie de 6 luni de la data facturarii prin care esti acoperit de eventualele defecte de fabricatie. Putin probabile de altfel, insa vrem sa iti alungam orice indoiala. Vei regasi certificatul de garantie si factura in interiorul coletului.

Livrare
O zi de lucru pierduta genereaza pierderi si neplaceri. Stim prin ce treci si vom expedia acest rulment butuc tractor Ford 8830 catre tine cat ai bate din palme. Mai intai, insa, contacteaza-ne online sau telefonic, sa stim unde. Sau poti veni si tu sa il ridici de la sediul nostru de langa Bucuresti, daca esti prin apropiere.

Montaj
Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta, si iti recomandam sa incredintezi interventia unui profesionist cu experienta, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Ideal ar fi sa inlocuiesti si perechea celui uzat si, pentru ca tot esti la capitolul asta, etanseitatea ansamblului s-ar cere refacuta prin inlocuirea simeringului de butuc. Ai nevoie de un mecanic de incredere? Da-ne de veste si ti-l trimitem!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura