Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Ford TW25

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ford TW25
Cod produs
TO0J317K-A-AT
Out Of stock
Descriere
Cand rotile se misca greoi, cum sa-ti mai poti utiliza utilajul la maxima capacitate? Evident ca este cazul sa iei masuri si de aceea te si afli aici. Iar noi avem solutia ideala pentru a pune la punct sistemul de transmisie cu rezultate nemaipomenite. Iti recomandam un rulment butuc tractor Ford TW25 de inalta calitate, pe care provocarile sau sarcinile dificile nu-l sperie. Da dovada de rezistenta uimitoare, caci este confectionat dintr-un aliaj metalic special, dupa o tehnologie ultimul racnet. Poarta amprenta Carraro, este o alegere care te conduce spre succes!

Asigura-i la timp utilajului tau piesele de care are nevoie si te vei bucura de performante excelente din partea sa. Vrei sa-l vezi plin de forta, pregatit pentru cele mai intense zile de munca? Pune accent pe calitate, nu lua piese de duzina. Iti punem la dispozitie o gama generoasa de componente de calitate superioara, remedii excelente oricare ar fi problema tehnica pe care o intampini. Te ajutam sa le identifici pe cele potrivite si iti oferim suport tehnic pe tot parcursul depanarii. Suna-ne!

Rulment butuc tractor Ford TW25 - un strop de inspiratie te duce in top cu o piesa de top!
Rulmentul de butuc asigura transferul de greutate al utilajului catre roti, inlesnind miscarea acestora in fata sau in spate, chiar si la viteze mari. Cel pe care ti-l propunem se bucura de un design inovator care diminueaza frecarea, dar si consumul de combustibil. Cu o lubrifiere ca la carte, ii mentii eficienta si ii prelungesti considerabil durata de viata.

Ai dubii sau nelamuriri? Nu sta asa, contacteaza-ne!
Ne-am gandit la toate, cel putin asa speram. Pentru a-ti veni in ajutor, am creat un serviciu de consultanta tehnica, pe care ti-l oferim gratuit. Cand nu reusesti sa descalcesti itele vreunei defectiuni ori nu esti sigur de compatibilitatea unei piese, intreaba-ne! Iti vom oferi toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua cele mai bune decizii. Insanatosirea utilajului tau este prioritatea noastra si nu precupetim niciun efort in a-ti acorda ajutorul de care ai nevoie. Daca iti doresti, putem stabili impreuna si un plan personalizat de intretinere pe termen lung, ca sa ai mai mult control asupra interventiilor tehnice viitoare. Contacteaza-ne! Specialistii nostri sunt deschisi intrebarilor si provocarilor!

Garantie
Nu risti nimic, pentru ca acest rulment butuc pentru tractor Ford TW25 vine la pachet cu o garantie de 6 luni de la data facturarii care acopera eventualele defecte de fabricatie. Extrem de rare, de altfel, dar pentru ca ne plac lucrurile facute ca la carte, vei regasi certificatul de garantie si factura in interiorul coletului.

Livrare
Nu-ti irosim timpul, stim cat de pretios poate fi! Acest rulment butuc tractor Ford TW25 porneste spre tine de indata ce stabilim cateva aspecte. Ia legatura cu noi online sau telefonic! Vei primi piesa prin curier rapid sau, daca iti este la indemana, o poti ridica personal de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Montaj
Un montaj defectuos poate compromite atat piesa, cat si intreg ansamblul. Cum ar fi, de exemplu, ca bilele de rulment sa se raspandeasca in interiorul acestuia? Pentru a te bucura de o functionare impecabila, lasa montajul pe mainile unui profesionist experimentat. Rulmentii se inlocuiesc in pereche, asadar nu-i vorba doar de cel cu buba, ci si de perechea sa, caci in mod sigur nu sta nici el prea bine. De asemenea, ti-am recomanda o verificare de ansamblu a grupului reductor, cu accent asupra etanseitatii acestuia. Cel mai bine este sa inlocuiesti tot acum si simeringul de butuc, cel responsabil cu etansarea, astfel te asiguri ca totul va merge brici. SI de ai nevoie de un mecanic de incredere, spune-ne si rezolvam!

Specificatii tehnice

109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura