Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Case 580SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580SM
Cod produs
GV5CS167-RE
Out Of stock
Descriere
Daca esti in cautarea unei pompe, sunt sanse de 100% sa o gasesti in depozitul nostru! O astfel de pompa alimentare buldoexcavator Case 580SM tocmai ce si-a facut aparitia. Puternica, performanta si curajoasa, aceasta promite sa reziste temeinic la exploatare intensa, contribuind la performanta utilajului tau. Este o componenta fara compromisuri, pe care te poti baza, oricand si oriunde. De asemenea, datorita materialelor folosite in prelucrarea sa, pompa noastra da dovada de o calitate la nivel inalt. Utilajul pe care il detii are nevoie de un asemenea ajutor de nadejde. Mizeaza pe calitatea acestei pompe intrucat vei avea doar de castigat!

Trecerea timpului si multitudinea de activitati isi pot lasa amprenta asupra starii de sanatate a pieselor de schimb. Pentru a preveni aparitia anumitor situatii neplacute, este important sa le acorzi pieselor o ingrijire corespunzatoare. Acelasi lucru il recomanda si producatorul acestora. Verifica-le, cu atentie, inainte de inceperea programului de lucru. Astfel, vei avea siguranta ca totul functioneaza asa cum ar trebui. Daca ai nelamuriri, stii unde ne poti gasi. Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale!

Pompa alimentare buldoexcavator Case 580SM - un pas catre performanta! Alege calitatea, mai presus de orice!
Fiecare vedeta are nevoie de o suita de sustinatori! Acelasi lucru se intampla si in cazul utilajului tau. Piesele de schimb sunt cele care ii confera puterea si energia de care are nevoie pentru a fi cel mai bun. O asemenea pompa alimentare buldoexcavator Case 580SM face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor. Aceasta a fost fabricata in Europa, fiind o productie alternativa de succes, de o calitate excelenta. Mai mult, vine la pachet alaturi de garnitura de la prinderea de blocul motor.

Este important sa fii informat! Apeleaza-ne cu incredere!
Suntem la curent cu tot ceea ce se intampla in acest domeniu fascinant! Indiferent de nelamurirea cu care te confrunti, ne poti contacta cu incredere. Iti oferim consultanta tehnica gratuita, oricand si oriunde. De asemenea, iti oferim si o serie de beneficii, precum:
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Identificari corecte, rapide si sigure
• Recomandari cu privire la montajul pieselor/ ingrijirea acestora
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli

Garantie
Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, adaugam in fiecare colet si certificatul de garantie. Aceasta pompa de alimentare pentru buldoexcavator Case 580SM dispune de o garantie valabila 12 luni, ce vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livrare
Timpul nu sta in loc pentru nimic! Imediat ce tu ne contactezi telefonic sau completezi cererea de pe site-ul nostru, noi ne apucam de pregatirea coletului. Acesta va ajunge la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Exista, insa, si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti. Te asteptam!

Montaj
Montajul - un proces de o importanta aparte! Stii cat de usor se pot deteriora piesele de schimb daca nu sunt manevrate cu dibacie? Lasa totul pe seama unei echipe de specialisti. Daca ai nevoie de o recomandare, te vom ajuta cu mare drag. Cunoastem o echipa de mecanici faina!

Specificatii tehnice

Pompa este actionata mecanic (cu membrana), are prinderea in 2 suruburi si dimensiunile ei sunt:

• 44 mm distanta dintre gauri
• 55mm lungimea levierului
• Admisia de ’’
• Iesirea de ’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura