Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare utilaj de taiat copaci Caterpillar 550

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 550
Cod produs
F3CTJ1XM-MI
Out Of stock
Descriere
Economisesti timp si energie daca apelezi la piesele de schimb de foarte buna calitate si la serviciile pe care ti le oferim! Nu ezita sa comanzi o pompa alimentare Caterpillar 550 din depozitul nostru. Desi e o piesa aftermarket, faptul ca este produsa in Europa si executata dupa cele mai inalte standarde ii confera fiabilitate sporita,  pretul fiind mai mic.
Ai putea dezvolta un algoritm de depanare cu urmatorii pasi: il suni pe consultantul nostru care iti indica piesa perfecta, apoi metoda de comanda, dupa care iti da indicatii de livrare, si in sfarsit datele de contact ale unuia dintre partenerii nostri cu atelier mobil pentru montaj!
Simplu, nu? Asa e la ACN!
Pompa alimentare Caterpillar 550 asigura forta utilajului tau!
Daca astea sunt simptomele motorului utilajului tau: merge in socuri, porneste greu, nu accelereaza, scoate zgomote suspecte - poti banui ca ai probleme cu pompa de combustibil. Rolul ei este de a trimite combustibil din rezervor catre motor, si daca pompa are probleme, va alimenta motorul inconsecvent si va provoca toate aceste manifestari, inclusiv o pana de combustibil cu rezervorul plin. O revizie sau un apel la serviciul nostru de consultanta iti vor elucida misterul.
Cum sa depistezi o defectiune!
Cu o descriere sumara la telefon a defectiunii care ti-a  blocat utilajul primesti sfaturi concrete, practice pentru reparatie. Avem in echipa specialisti care te pot ajuta sa identifici corect piesa defecta, sa o procuri si sa o montezi. Suna-i si vei primi garantat cele mai bune sfaturi! Gratis!
Daca pompa de alimentare pentru utilaj de taiat copaci Caterpillar 550  este montata corect, va avea garantie 1 an. Esti protejat in eventualitatea, putin probabila, ca ar avea defecte de fabricatie.
Pompa alimentare Caterpillar 550 este pe stoc. Asta inseamna ca poti veni acum sa o iei. Daca o comanzi telefonic sau prin formularul de pe site, ea pleaca din depozit in aceeasi zi si ajunge la tine prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Poti verifica coletul, si apoi abia va trebui sa platesti ramburs.
Cheama un specialist pentru montarea unei pompe de alimentare cu combustibil! Nu te aventura sa-ti lasi motorul pe mana unui neavenit. Daca nu ai pe cineva de incredere, suna-ne pentru datele de contact ale unuia dintre partenerii nostri! Ei sigur se pricep!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
• Piesa este compatibila si cu modelul Caterpillar 550B.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura