Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Cod produs
ZYDMUF48-MI
Out Of stock
Descriere
Atunci cand esti multumit de ce ai realizat, nu ai nevoie de aprobarea nimanui. Dar daca ai sprijinul unei echipe care te sustine in orice activitate vrei sa intreprinzi, multumirea vine mai usor. Entuziasmul nostru este infinit, avem idei de crestere a afacerii tale, avem pe stoc mii de piese verificate si certificate, suntem cu un pas inaintea oricarei solicitari de servicii, ne-am imaginat si am pus in practica tot ce am crezut ca te poate ajuta. De exemplu, iti oferim acum pompa alimentare Caterpillar 432D la un pret promotional. Este o pompa de calitate europeana garantata, cu membrana, mecanica. Poti comanda sunand pe unul dintre consultantii nostri sau prin formularul de pe site. Acceseaza oricare dintre serviciile noastre de consiliere gratuita, livrare rapida, depanare mobila si vei avea o experienta tehnica placuta si eficienta!
Oricand te crezi intr-o situatie disperata, suna-ne! Chiar daca ai ramas cu utilajul intepenit la marginea lumii civilizate, noi il putem activa pe unul dintre partenerii nostri cu echipa mobila de depanare, si el te va gasi si te va ajuta acolo unde esti.

Pompa alimentare Caterpillar 432D e un energizant continuu pentru motorul tau!
Motorul tau porneste greu, gafaie, scoate zgomote bizare, iar acceleratia... e lenesa? Rolul unei pompe de alimentare este de a trimite combustibilul din rezervor catre motor, deci poate fi principala cauza, functioneaza cu sincope. Ai nevoie de o revizie, dar oricine iti poate spune ca ai nevoie de o pompa noua de alimentare cu combustibil.
Experienta lor e la dispozitia ta!
Oricat de complexa e defectiunea utilajului tau, ea isi gaseste nasul la noi! Consultantii nostri au nevoie doar de cateva date tehnice si iti vor indica toate etapele rezolvarii ei! Gratis!
Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Caterpillar 432D este pe stoc si pentru ca tu sa fii sigur de calitatea ei, vei primi in colet factura si un certificat de garantie de 1 an pentru eventuale, dar putin probabile, defecte de fabricatie.
Comanda pompa alimentare Caterpillar 432D si ea va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Vei putea deschide coletul la livrare si abia apoi trebuie sa platesti, ramburs. Sau, stii ce, vino personal sa o iei de la depozit, suntem aici!
Aceasta pompa e o piesa importanta in alimentarea motorului, asa ca nu improviza! Fa lucrurile ca la carte, cheama un specialist si vei prelungi atat viata piesei de schimb cat si a intregului utilaj. Daca nu ai un tehnician la indemana, spune-ne, avem noi sa-ti recomandam pe cineva!

Specificatii tehnice

• Pompa mecanica cu membrana are prinderea pe blocul motor in 4 suruburi
• Distanta intre gauri pe verticala este de 25 mm
• Distanta pe orizontala este de 45 mm (masurata din centrul gaurii)
• Lungimea tijei este de 35 mm
• Admisia si iesirea sunt de ’, cu filet pas normal.
• Pentru o  etansare perfecta, este livrata impreuna cu garnitura.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura