Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldoexcavator Caterpillar 432D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 432D
Cod produs
R0SIXBM9-A-MI
Out Of stock
Descriere
Cauti o astfel de pompa apa buldoexcavator Caterpillar 432D noua? Depozitul nostru o gazduieste permanent, iar angajatii nostri o pot livra cu usurinta, chiar daca esti la sute de kilometri departare. Aceasta piesa de schimb este o varianta de top, prelucrata si imbunatatita intr-un atelier de creatie tehnica de ultima generatie.
Respecta drastice criterii de selectie si promite, dupa modul in care a fost fabricata, sa reziste la exploatare intensa! Pare sa fie o super investitie pentru tine si utilajul tau!

Atunci cand un client ne aduce un nou caz, construim o noua poveste. Fiecare utilaj merita sa fie mentinut in forma exact asa cum se presupune ca a fost conceput. Din acest motiv, ramai in contact cu angajatii nostri si informeaza-te corect, pentru a lua atitudinea corespunzatoare. O intretinere personalizata a utilajului tau iti poate creste puterea, eficienta, iar pe termen lung iti poate dezvolta afacerea pe care o intreprinzi!

Utilajul tau merita cele mai bune produse de pe piata!
Aceasta pompa de apa pentru buldoexcavator Caterpillar 432D este prelucrata cu interes si responsabilitate, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

Aceste semne ar putea indica o pompa de apa defecta:
• Ori pentru ca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului, ori pentru ca nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi, presetupa se deterioreaza. Din acest motiv lichidul de racire incepe sa se piarda.
• Daca montajul pompei este defectuos, axul sau pinionul de angrenare se deterioreaza. Pompa se gripeaza, iar in timpul functionarii incep sa se auda sunete metalice.

Oferim clientilor nostri tot suportul!
Suntem aici pentru tine, gata sa te ajutam sa treci peste obstacole, iar in final, vei descoperi chiar tu oportunitatile. Trebuie doar sa beneficiezi de serviciul nostru gratuit de consultanta:
• Avem tot ce iti trebuie!
• Facem o identificare de calitate!
• Te ajutam sa inveti sa-ti mentii utilajul exact asa cum a fost el proiectat, printr-un plan personalizat!
• Venim la fata locului daca esti imobilizat si ai nevoie de reparatii de urgenta!

Te ingrijorezi de calitatea produselor atunci cand faci o noua investitie? Alaturi de noi poti sa uiti de stres si sa te bucuri de piese de schimb exact asa cum sunt si asteptarile tale! Aceasta pompa de apa Caterpillar 432D se livreaza alaturi de un certificat de garantie valabil pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica!

Am inteles cat de important este sa-ti remediezi utilajul in timp util, asa ca ne miscam rapid! Primesti aceasta pompa apa buldoexcavator Caterpillar 432D in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata ramburs, sau te asteptam pe la sediul nostru, de unde o poti ridica personal. Nu-ti ramane decat sa ne apelezi sau sa completezi o cerere de pe site.

Un montaj gresit poate deveni un amestec de comedie cu momente de drama, daca iei decizii neinspirate. O piesa de schimb careia i se ofera un start corespunzator, asigura o perioada mult mai extinsa de functionare si o performanta mai sporita!
Opteaza pentru un montaj complet!
Se desfac suruburile vechii pompe de apa si se prinde pompa cea noua. Intre blocul motor si pompa de apa exista o garnitura care trebuie inlocuita si pe care o primesti la achizitionarea pompei, fiind inclusa in pret. Exista mai multe tipuri de pompe cu carcase similare, dar cu alt numar de dinti la pinionul de angrenare, asa ca, inainte de a efectua montajul, verifica numarul de dinti. Pentru ca montajul sa fie complet, foloseste si un antigel nou, conform specificatiilor constructorului motorului, sau al utilajului.

Specificatii tehnice:

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Codul produsului: R0SIXBM9-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura