Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa Caterpillar 2396142

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 2396142
Cod produs
TFXR2WC7-MI
Out Of stock
Descriere
Pompa apa Caterpillar 2396142 ofera performante de durata si un pret excelent, merita din plin investitia. Acest produs se gaseste constant in depozitul nostru, pentru ca este obiectul a foarte multe solicitari, peste tot in tara! Pompa pe care ti-o recomandam cu incredere asigura continuu si pentru o perioada indelungata echilibrul termic al motorului, evitand supraincalzirea! Fiind pe stoc, piesa poate fi rapid livrata oriunde in tara, o comanzi astazi telefonic sau prin formularul de pe site si maine o poti programa la montaj!

Pasiunea pe care o depune in activitate intreaga noastra echipa se reflecta in rezultate: clientii nostri revin iar si iar pentru calitatea pieselor si pentru implicarea noastra in acordarea serviciilor de consultanta gratuita, aprovizionarea continua depozitului cu mii de piese fiabile si eficiente, livrarea rapida si chiar asistenta tehnica oferita de partenerii nostri cu ateliere mobile din toata tara! Suna-ne si verifica, suntem aici!

Pompa apa Caterpillar 2396142  - utilajul tau merita cele mai bune produse de pe piata!

Aceasta piesa este prelucrata exact asa cum ne-am asteptat, dintr-un aliaj metalic super dur, tratat termic si testat pentru rezistenta de durata! Are un rol esential: pompeaza apa de la motor la radiator si inapoi intr-un proces de recirculare. Axul, pinionul si presetupa provin de pe teritoriul Italiei.

Fii atent la simptomatologia utilajului tau! Fii pe faza din timp, intrucat toate aceste semne ar putea indica o pompa de apa defecta:

Ori pentru ca s-au strecurat impuritati in sistemul de racire al motorului, ori pentru ca nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi, presetupa se deterioreaza. Din acest motiv lichidul de racire incepe sa se piarda.
Daca montajul pompei este defectuos, axul sau pinionul de angrenare se deterioreaza. Pompa se gripeaza, iar in timpul functionarii incep sa se auda sunete metalice.
Primesti ajutorul nostru chiar acum!

Eficienta, performanta, calitatea, confortul... iata cateva dintre notiunile cu care te poti imprieteni din momentul in care alegi sa fim parteneri! Colaboreaza cu noi si deja ai obtinut jumatatea unui intreg! Nu uita ca suportul nostru tehnic se refera atat la posibilitatea de a cunoaste cele mai bune creatii tehnice de pe piata, cat si la serviciul nostru gratuit de consultanta!

Avem un departament de identificari admirabil! La noi vei gasi piesele perfect compatibile utilajului tau!
Ne intereseaza sa cunosti si sa-ti asumi metode personalizate de intretinere, pe termen lung!
Ne deplasam atunci cand ai nevoie de reparatii de urgenta la fata locului, chiar si in cele mai neplacute situatii!
Aceasta pompa apa Caterpillar 2396142 este pe lista elementelor in care poti avea incredere deplina si care merita atentia ta! Detine si un certificat de garantie valabil pe o perioada de 12 luni, pentru defectiunile din fabrica.
Alaturi de noi timpul se fructifica, se dezvolta, se traieste cu folos! Obisnuim sa ne grabim cu expedierea produselor, pentru a economisi timp! Stim ce inseamna o zi de munca pierduta pentru tine, asa ca avem un principiu in acest sens! Primesti aceasta pompa apa Caterpillar 2396142 in 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la livrare, sau o poti ridica personal din sediul nostru! Nu-ti ramane decat sa ne suni sau sa depui o cerere pe site!
Nu astepta sa fii nevoit sa iei atitudine! Atitudinea este o stare de spirit, chiar si atunci cand trebuie sa montezi o piesa de schimb! Lasa un mecanic profesionist cu experienta sa isi faca treaba si evita mecanicii amatori, sau atelierele de specialitate pentru care nu ai referinte. Cheltuielile pentru reparatiile unui utilaj sunt atat de mari, incat nu merita sa te abati de la mersul firesc al lucrurilor!

Specificatii tehnice

• Pinionul de angrenare are 16 dinti.
• Inaltime totala 125mm.
• Diametru ax 19mm.

Codul produsului: TFXR2WC7-MI
Trimite mesaj
Din Gura in Gura