Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland NH75

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH75
Cod produs
RZ5DFJ2B-ES
Out Of stock
Descriere
Avand in vedere activitatile grele pe care le desfasori impreuna cu utilajele tale, acestea sunt expuse unui risc mare de uzura. Faptul ca au ramas pana acum apte de munca este datorat pieselor din care sunt alcatuite. Iti recomandam sa investesti de fiecare data in piese originale pe care masinariile tale sa se poata baza. O astfel de piesa este bucsa pivot inferior New Holland NH75 de care suntem siguri ca iti va face o impresie buna. Aceasta este conceputa special pentru modelul tau de buldoexcavator, ceea ce te asigura ca se va imbina perfect in angrenajul de transmisie.

Iti oferim produse de calitate superioara, ce vor fi alaturi de utilajele tale pentru o perioada indelungata. Intra si tu pe platforma noastra online pentru a vedea stocul impresionant pe care ti-l punem la dispozitie! Timpul de munca este direct proportional cu profitul, iar aceste piese iti vor sustine masinaria pentru a atinge profitabilitatea dorita. Prin intermediul serviciilor noastre vei economisi mult timp si vei scapa de griji. Tot ce este nevoie sa faci este sa ne contactezi si sa iti focusezi atentia si timpul pe viitorul afacerii tale.

Bucsa pivot inferior New Holland NH75 este investitia excelenta pe termen lung!

Rolul bucsei pivot inferior este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. O bucsa pivot inferior are o importanta mai mare decat ai crede in functionarea utilajului tau.  Aceasta este cea care protejeaza locasul din trompa puntii, fiind o piesa de uzura.

Daca vrei sa te asiguri ca piesa pe care ai pus ochii este alegerea potrivita pentru nevoile tale, apleleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta, este gratuit! Nu ai nici un motiv sa risti, pentru ca orice risc costa timp si mai ales, bani. Echipa noastra de specialisti va identifica piesele perfecte pentru utilajele tale si te vor indruma in asa fel incat sa minimizezi orice defectiune.

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru aceasta bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland NH75 beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Contacteaza-ne! Vei primi aceasta bucsa pivot inferior New Holland NH75 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce acesta piesa in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ea.

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura