Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick CX95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick CX95
Cod produs
9UK8T2MC-ES
Out Of stock
Descriere
De ce sa stai mereu cu grija ca utilajul tau ar putea sa nu functioneze in urmatoarea zi de munca? Iti punem la dispozitie cele mai calitative piese, alaturi de care utilajele tale sa fie pregatite de munca. Iti recomandam o bucsa pivot inferior McCormick CX95 pentru ca este special fabricata pentru tipul tau de tractor. Aceasta este o piesa originala ce a multumit multi clienti de-a lungul timpului. Produsele pe care le gasesti disponibile pe site-ul nostru sunt alegerea ideala atunci cand iti doresti sa investesti in utilajele pe care le detii.

Masinariile tale sunt ajutoarele cele mai de baza in aceasta afacere pentru ca de ale depinde realizarea sarcinilor grele. Faptul ca tu esti responsabil de functionarea acestora, iti aduce numeroase griji si batai de cap uneori. Noi suntem cei alaturi de care vei vedea ca munca ta poate deveni mai usoara. Cum? Prin serviciile pe care le putem face in locul tau, precum contactarea unui mecanic priceput. De asemenea, lasa in grija noastra identificarea pieselor de care masinariile tale au nevoie, precum si livrarea lor la sediul tau.

Bucsa pivot inferior McCormick CX95 se afla in topul multor detinatori de utilaje!

Bucsa pivot inferior este un element de uzura. Aceasta are rolul de a prelua greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. Bucsa este o piesa importanta din sistemul de transmisie al utilajului tau, fiind cea care protejeaza locasul din trompa puntii de uzura.

Contacteaza-ne si lasa-ne pe noi sa iti rezolvam o parte din probleme! De acum grijile tale cu alegerea piesei, montajul si reaparatiile necesare nu vor mai exista! Specialistii nostri te ajuta sa rezolvi orice tip de problema ai avea in materie de piese! Tot ce este nevoie sa faci este sa iei legatura cu noi. Este gratuit!

Aceasta bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick CX95 ajunge in mainile tale alaturi de o garantie valabila 6 luni de la achizitie. Certificatul de garantie va fi in colet, alaturi de produs si factura.

Cere o oferta!  Pentru noi distanta nu este o problema atunci cand vine vorba de piesele tale. Iti putem trimite aceasta bucsa pivot inferior McCormick CX95 in doar 24-48 de ore.

Cu totii ne dorim ca noile noastre piese sa fie cat mai bune si sa reziste cat mai mult! Orice piesa montata necorespunzator isi poate pierde din proprietati sau se poate defecta imediat. Bucura-te de experienta placuta a unei piese noi prin apelarea unui specialist in montaj! Bucsa pe care ti-o recomandam este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura