Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick C70

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick C70
Cod produs
YJNWMVLG-ES
Out Of stock
Descriere
Asigura-te ca tractorul tau are un sistem de transmisie sanatos, alegand doar piese de calitate superioara. Bucsa este un element mic, dar foarte important pentru buna functionare a intregului mecanism. O bucsa pivot inferior McCormick C70 originala iti va oferi multe beneficii pe termen lung! Fiind o piesa de uzura, aceasta protejeaza si alte piese cu care intra in contact. Faptul ca este foarte rezistenta ii ofera un grad ridicat de exploatare. Iti recomandam sa fii atent in alegerea componentelor utilajelor tale pentru ca datorita lor, acestea pot functiona.

Noi ne dorim sa obtii rezultate cat mai bune in profesia pe care o desfasori si, de aceea, ne dorim sa te sustinem! Nu sta pe ganduri atunci cand ai vreo intrebare sau atunci cand dai de greu! Echipa noastra este gata sa iti sara in ajutor in orice moment. De la reprezentanti tehnici, la mecanici, avem cele mai bune solutii pentru rezolvarea problemelor cu care te confrunti. Fie ca ai nevoie de siguranta ca ai ales piesa potrivita, fie ca in timpul lucrului ai sesizat ceva care nu suna bine, suntem dispusi sa te ajutam!

Bucsa pivot inferior McCormick C70 este cea mai potrivita alegere pentru tractorul tau!

Bucsa este foarte importanta pentru utilajul tau, fiind o piesa de uzura. Aceasta este cea care sufera uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii. Rolul bucsei este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta. Ea este cea care asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei.

Indiferent de nevoile pe care le ai in materie de piese si reparatii pentru utilajul tau, specialistii nostri sunt gata sa te ajute in acest sens. Trebuie doar sa ne contactezi gratuit si sa ne explici problema ta. Vei vedea cat de rapid este sa faci rost de piesa potrivita sau sa gasesti un mecanic bun care sa se poata deplasa acolo unde ai nevoie!

Bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick C70 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data cumpararii acesteia. Vei intra in posesia acestuia odata cu primirea piesei, in acelasi colet!

Contacteaza-ne!  Iti putem trimite acest bucsa pivot inferior McCormick C70 chiar ziua urmatoare, prin serviciul rapid de curierat! Daca iti doresti sa il ridici personal, poti veni la noi la sediu.

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca acesta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale. Aceasta bucsa este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura