Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick C50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick C50
Cod produs
XER9SYGO-ES
Out Of stock
Descriere
Munca utilajului tau nu este usoara. El este acea masinarie, special conceputa pentru a-si folosi forta in realizarea de diverse actiuni. Acesta munceste cat e ziua de lunga, pe santer sau pe camp, indiferent de conditiile meteo. Pentru acest lucru merita respectul tau. Cum ii poti arata asta, daca nu prin intretinerea sa corespunzatoare? Iti recomandam sa efectuezi verificarea periodica si sa achizitionezi doar piese de calitate. O astfel de piesa este aceasta bucsa pivot inferior McCormick C50 originala, care iti va ajuta utilajul sa munceasca mai eficient.

Cand vine vorba de ajutoarele tale de baza, trebuie sa te asiguri ca nu vor iesi din functiune mai rapid decat ar trebui. Stim ca exista un mare atasament fata de acestea si ca iti doresti sa munciti impreuna pentru o perioada cat mai lunga. Cu ajutorul bucsei recomandate de noi, vei vedea ca si alte piese din sistemul de transmisie vor rezista mai mult. Astfel, o face cea mai buna alegere pentru inlocuirea celei vechi. Contacteaza-ne si discuta direct cu reprezentantii nostri despre piesele care se potrivesc utilajelor tale!

Bucsa pivot inferior McCormick C50 este cea care iti tine utilajul pe teren mai mult timp!

Bucsa este foarte importanta pentru utilajul tau, fiind o piesa de uzura. Aceasta este cea care sufera uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii. Rolul bucsei este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta. Ea este cea care asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei.

Indiferent de nevoile pe care le ai in materie de piese si reparatii pentru utilajul tau, specialistii nostri sunt gata sa te ajute in acest sens. Trebuie doar sa ne contactezi gratuit si sa ne explici problema ta. Vei vedea cat de rapid este sa faci rost de piesa potrivita sau sa gasesti un mecanic bun care sa se poata deplasa acolo unde ai nevoie!

Bucsa pivot inferior pentru tractor McCormick C50 dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data cumpararii acesteia. Vei intra in posesia acestuia odata cu primirea piesei, in acelasi colet!

Contacteaza-ne!  Iti putem trimite acest bucsa pivot inferior McCormick C50 chiar ziua urmatoare, prin serviciul rapid de curierat! Daca iti doresti sa il ridici personal, poti veni la noi la sediu.

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca acesta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale. Aceasta bucsa este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura