Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru buldoexcavator New Holland NH95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland NH95
Cod produs
JXQI9MSN-AS
Out Of stock
Descriere
Atunci cand optezi regulat pentru produse de calitatea intai, o minune se intampla si afacerea ta infloreste coplesitor! Ce bine ca in depozitul nostru dai doar de astfel de produse! Acest prezon buldoexcavator New Holland NH95 este o noua dovada a sigurantei Carraro! Produsele din colectia sa au multumit mii si mii de muncitori! Acest producator este cel care iti tine economiile in siguranta prin produsele sale!
Toate visele tale pot deveni realitate daca ai curajul de a le urma! Nu te impotmoli de un ,,nu pot’’ sau ,, e prea dificil’’! Afla ca in depozitul nostru totul este posibil! Reusim sa punem in miscare orice initiativa prin prisma metodelor eficiente pe care le aplicam fiecarui caz! Fii un beneficiar exemplu si abordeaza consultantii nostri! Ei vor sti exact ce sa iti recomande in functie de situatia ta actuala!

O doza de eficienta consistenta cu acest prezon buldoexcavator New Holland NH95 de la noi!
Siguranta indeplinirii unui rol corect este atunci cand calitatea este prezenta! Este o conditie primordiala pentru ca piesa sa poata performa indelung, in conditii optime! Acest prezon punte fata isi aduce contributia cu o cantitate masiva de energie! El are rolul bine definit de a asigura mobilitatea combinei fixand janta de butuc!

O informare corecta- drumul sigur spre succes!
Atunci cand detii un volum de informatii bine pus la punct, stii sigur ca ai cu ce lucra si ca te poti organiza in mod eficient! Abordeaza serviciul gratuit de consultanta si intra in contact cu cei mai informati agenti! Te vor sustine neconditionat si te vor prelua in timp record! In acest mod, vei fi sigur ca ai facut selectia compatibila si ca performanta ta va creste succesiv! Mai mult, ti se va intocmi un plan personalizat de intretinere!

Poti comanda linistit acest prezon pentru buldoexcavator New Holland NH95 caci detine garantie! Aceasta este valabila 6 luni de zile si face referire la eventualele defectiuni din fabrica! Posibilitatea ca acestea sa existe este aprope nula avand in vedere verificarea amanuntita pe care o exercitam! Insa vrem sa fim profi pana la capat si sa ne luam masurile de siguranta!

Timpul iti poate fi prieten, dar si inamic! Totul tine de modul in care alegi sa-l administrezi! De aceea, noi tinem cont de nevoile tale si iti livram acest prezon buldoexcavator New Holland NH95 in numai 24 de ore! Suna-ne sau aplica pe site si ne ocupam responsabil de toate demersurile!

In acest moment trebuie sa fii foarte rational! Trebuie sa analizezi bine consecintele! Un montaj superficial poate anula timpul, energia si banii investiti! De aceea te sfatuim sa apelezi la un atelier de specialitate! Daca ai nevoie de indrumare, te putem pune in contact cu un centru specializat din apropierea ta! Supune-ti utilajul unor servicii sigure, profesionale!

Specificatii tehnice

• Lungime: 82.85 mm
• Lungime filet pas mare: 34.5 mm
• Lungime filet pas mic: 42.5
• Grosime: 18 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura