Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru buldoexcavator New Holland 575

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 575
Cod produs
YSW1K0HM-AS
Out Of stock
Descriere
Un cadru performant din punct de vedere tehnic nu poate prelucra altceva decat piese de top! Iar daca vorbim despre Carraro, cu siguranta nu exista indoieli! Acest prezon buldoexcavator New Holland 575 este un element de transmisie original produs pentru eficienta! Te invitam in universul nostru tehnic pentru a explora calitatea la adevaratul sau nivel! Eficienta vine la un pret accesibil!
Un ,,prieten de antrenament’’ este o modalitate excelenta de a ramane motivat, provocat si responsabil! Depozitul nostru este acest prieten! Aici vei gasi toate mijloacele prin care sa atingi succesul! Avem produsele, serviciile si oamenii potriviti sa te sustina! Te invitam la o ,,sedinta’’ din care sa iti extragi toate datele necesare cu care sa poti opera! Suntem prompti si pregatiti sa te preluam!

O doza de eficienta consistenta cu acest prezon buldoexcavator New Holland 575 de la noi!
Siguranta indeplinirii unui rol corect este atunci cand calitatea este prezenta! Este o conditie primordiala pentru ca piesa sa poata performa indelung, in conditii optime! Acest prezon punte fata isi aduce contributia cu o cantitate masiva de energie! El are rolul bine definit de a asigura mobilitatea combinei fixand janta de butuc!

O informare corecta- drumul sigur spre succes!
Atunci cand detii un volum de informatii bine pus la punct, stii sigur ca ai cu ce lucra si ca te poti organiza in mod eficient! Abordeaza serviciul gratuit de consultanta si intra in contact cu cei mai informati agenti! Te vor sustine neconditionat si te vor prelua in timp record! In acest mod, vei fi sigur ca ai facut selectia compatibila si ca performanta ta va creste succesiv! Mai mult, ti se va intocmi un plan personalizat de intretinere!

Poti comanda linistit acest prezon pentru buldoexcavator New Holland 575 caci detine garantie! Aceasta este valabila 6 luni de zile si face referire la eventualele defectiuni din fabrica! Posibilitatea ca acestea sa existe este aprope nula avand in vedere verificarea amanuntita pe care o exercitam! Insa vrem sa fim profi pana la capat si sa ne luam masurile de siguranta!

Timpul iti poate fi prieten, dar si inamic! Totul tine de modul in care alegi sa-l administrezi! De aceea, noi tinem cont de nevoile tale si iti livram acest prezon buldoexcavator New Holland 575 in numai 24 de ore! Suna-ne sau aplica pe site si ne ocupam responsabil de toate demersurile!

In acest moment trebuie sa fii foarte rational! Trebuie sa analizezi bine consecintele! Un montaj superficial poate anula timpul, energia si banii investiti! De aceea te sfatuim sa apelezi la un atelier de specialitate! Daca ai nevoie de indrumare, te putem pune in contact cu un centru specializat din apropierea ta! Supune-ti utilajul unor servicii sigure, profesionale!

Specificatii tehnice

• Lungime: 82.85 mm
• Lungime filet pas mare: 34.5 mm
• Lungime filet pas mic: 42.5
• Grosime: 18 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura