Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon pentru combina Claas Jaguar 880

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas Jaguar 880
Cod produs
4VOFSPQB-AS
Out Of stock
Descriere
O atentie deosebta acordata identificarii problemelor utilajului tau, te va face un expert in domeniu! Mai mult, va asigura sanatatea masinariei si va tine la loc sigur economiile! Hai sa stabilim impreuna daca ai nevoie de acest prezon combina Claas Jaguar 880 din gama Carraro! Este un producator extrem de renumit pentru colectiile sale variate de piese de schimb originale!
Motivatia este combustibil pentru intreprinderea activitatii tale! Stim deja ca o detii, insa ce ar fi daca am completa-o cu putina eficienta? Eficienta iti va aduce mai mult spor si productivitate cat cuprinde! Detinem serviciul de consultanta la care poti apela increzator si prin care pasii tai vor fi indrumati catre un rezultat inaltator! Agentii nostri sunt cei mai potriviti oameni care sa te sustina in acest domeniu!

Imbratiseaza energia cu acest prezon combina Claas Jaguar 880 original!
Acest prezon punte spate este un element rezistent la uzura, permisiv la exploatare indelungata. Prezoanele de origine au o durata de folosinta mult mai lunga decat orice produs aftermarket. Materialele din care a fost fabricat si modul performant de prelucrare ii ofera posibilitatea de a-si indeplini rolul la capacitate maxima! Acesta asigura mobilitatea combinei, fixand janta de butuc.

Ai parte de informare gratuita!
Una dintre multele alegeri inspirate pe care le-am adoptat in acest depozit, a fost sa infiintam un serviciu performant de consultanta! Toata pasiunea si documentatia noastra pentru domeniul tehnic s-a transformat cu usurinta intr-o modalitate de sustinere si ghidare a clientilor nostri! Te invitam alaturi de consultantii nostri pentru a face o selectie compatibila a piesei! Mai mult decat atat, poti beneficia de un plan personalizat de intretinere!

Poti comanda cu incredere orice produs din depozitul nostru! Fiecare dintre ele detine un certificat de garantie. Acest prezon pentru combina Claas Jaguar 880 beneficiaza de garantie 6 luni de zile pentru defectiunile din fabrica!

Nu poti stapani timpul, dar il poti utiliza eficient. Realizam acest lucru cu brio tinand cont de necesitatea clientilor de a-si primi produsele in timp optim! Acest prezon combina Claas Jaguar 880 va ajunge la usa ta in doar 24 de ore de la comanda! Acceseaza datele noastre de contact cu incredere si primeste calitatea in timp optim!

In aceasta etapa, decizia ta este primordiala! Calitatea piesei trebuie intretinuta iar acest lucru este realizabil doar montand piesa intr-un atelier de specialitate! Specialistii sunt cei mai in masura pentru a te indruma si asista! In acest fel contribui la o activitate neintrerupta si iti protejezi economiile pe termen lung!

Specificatii tehnice

• Lungime: 82.85 mm
• Lungime filet pas mare: 34.5 mm
• Lungime filet pas mic: 42.5
• Grosime: 18 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura