Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Prezon Claas 0000676410

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas 0000676410
Cod produs
QWMZ8GUH-AS
Out Of stock
Descriere
Ca intr-o calatorie, atunci cand ruta initiala se aglomereaza sau prezinta anumite accidente, este necesara o reconfigurare a traseului. Reconfigureaza-ti si tu ruta catre depozitul nostru al carui nucleu il reprezinta calitatea! Din acest nucleu se hranesc piesele noastre de schimb! Convinge-te cu acest prezon Claas 0000676410 care reprezinta o solutie performanta spre deosebire de orice alternativa aftermarket! Autorul acestei creatii este nimeni altul decat Carraro!

Iar atunci cand esti indrumat catre o noua ruta, indicat ar fi sa ai la indemana si o harta, un ghid! Ghidul nostru de succes care cunoaste cele mai rapide cai spre succes este serviciul de consultanta! Este gratuit si la indemana oricarui client care isi doreste sa isi sporeasca eficienta si sa isi asigure productivitatea! El se bazeaza si se dezvolta datorita informatiilor de actualitate cu care este in permanenta stocat!

Acest prezon Carraro 0000676410 este doza de energie necesara!
Rolul unei piese este un aspect prestabilit si bine gandit pentru angrenajul tehnic al unui utilaj! De aceea, este foarte important ca fiecare piesa sa isi indeplineasca rolul la capacitate maxima, in cel mai performant mod. Esentiala conditie pentru ca acest lucru sa fie posibil, este ca aceasta sa prezinte calitate superioara! Acest prezon este un element prelucrat atent care asigura mobilitatea combinei, fixand janta de butuc.

Serviciul de consultanta iti ofera siguranta!
Acum ai siguranta ca deciziile pe care le adopti sunt cele potrivite afacerii pe care o intreprinzi! Serviciul de consultanta a fost special infiintat pentru ca fiecare client sa nu ramana cu vreun semn de intrebare! Ia legatura cu agentii nostri si faceti o selectie compatibila a piesei! Ulterior acestia sunt dispusi sa iti raspunda la un intreg maraton de intrebari si sa iti sugereze o metoda unica de intretinere! Fii la curent cu tot ce e mai actual in domeniu!

Pe cat de precaut esti tu, intr-atat suntem si noi! Daca tot ai facut o investitie, macar sa ai siguranta ca ai investit la sigur! Acest prezon Carraro 0000676410 beneficiaza de garantie 6 luni! Aceasta este prevazuta in certificatul produsului si este valabila pentru defectiunile din fabrica.

Timpul poate fi inamicul numarul unu in situatiile neprevazute! De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne executa datoria in timp record! Acest prezon Carraro 0000676410 va ajunge in posesia ta in doar 24 de ore! Nu mai pierde timpul batand pasul pe loc si plaseaza comanda online pe site sau apelandu-ne!

O investitie corecta te va proteja de orice cheltuiala adiacenta in viitorul apropiat si te va feri de vreo problema care sa iti produca un nou decalaj in munca! Prin urmare, urmeaza-ti instinctul de profesionist si opteaza pentru o manopera in prezenta specialistilor! Iti putem recomanda un atelier de montaj din apropierea ta la cerere! Asa vei fi sigur ca iti vei pune in lumina investitia si vei proteja calitatea piesei!

Specificatii tehnice

• Lungime: 82.85 mm
• Lungime filet pas mare: 34.5 mm
• Lungime filet pas mic: 42.5
• Grosime: 18 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura