Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator Volvo BL61 Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61 Plus
Cod produs
EZAJOISK-AS
Out Of stock
Descriere
Sesizezi ca eficienta in activitatea ta se confrunta cu un blocaj? Adesea, acest lucru este cauzat de piesele slabe din punct de vedere calitativ sau de modul incompatibil de intreprindere! Bun venit in centrul posibilitatilor tehnice! Aici vei regasi cele mai originale si longevive piese de schimb! Acest pinion planetar Volvo BL61 Plus este un reper tehnic grozav, exemplu al calitatii imbatabile! Este inca o dovada a sigurantei Carraro!
Cu cat este mai mare dificultatea, cu atat este mai mare gloria de a o depasi! Deci nu dispera si nu te descuraja atunci cand ai de-a face cu o problema tehnica! Un asemenea eveniment este mama invataturii! Tot ce trebuie sa faci este sa ne instiintezi despre situatia ta iar noi vom actiona in favoarea ta! Echipa noastra de asistenta tehnica te va sustine si va scoate raul de la radacina!

Acest pinion planetar Volvo BL61 Plus este doza de energie necesara!
Rolul unei piese este un aspect prestabilit si bine gandit pentru angrenajul tehnic al unui utilaj! De aceea, este foarte important ca fiecare piesa sa isi indeplineasca rolul la capacitate maxima, in cel mai performant mod. Esentiala conditie pentru ca acest lucru sa fie posibil, este ca aceasta sa prezinte calitate superioara! Acest pinion este un element prelucrat din metal tratat termic intr-un cadru extrem de performant! Rolul sau este acela de a transfera cuplul de la planetara la coroana transmisiei finale!

Serviciul de consultanta iti ofera siguranta!
Acum ai siguranta ca deciziile pe care le adopti sunt cele potrivite afacerii pe care o intreprinzi! Serviciul de consultanta a fost special infiintat pentru ca fiecare client sa nu ramana cu vreun semn de intrebare! Ia legatura cu agentii nostri si faceti o selectie compatibila a piesei! Ulterior acestia sunt dispusi sa iti raspunda la un intreg maraton de intrebari si sa iti sugereze o metoda unica de intretinere! Fii la curent cu tot ce e mai actual in domeniu!

Pe cat de precaut esti tu, intr-atat suntem si noi! Daca tot ai facut o investitie, macar sa ai siguranta ca ai investit la sigur! Acest pinion planetar pentru buldoexcavator Volvo BL61 Plus beneficiaza de garantie 6 luni! Aceasta este prevazuta in certificatul produsului si este valabila pentru defectiunile din fabrica.

Timpul poate fi inamicul numarul unu in situatiile neprevazute! De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne executa datoria in timp record! Acest pinion planetar Volvo BL61 Plus va ajunge in posesia ta in doar 24 de ore! Nu mai pierde timpul batand pasul pe loc si plaseaza comanda online pe site sau apelandu-ne!

O investitie corecta te va proteja de orice cheltuiala adiacenta in viitorul apropiat si te va feri de vreo problema care sa iti produca un nou decalaj in munca! Prin urmare, urmeaza-ti instinctul de profesionist si opteaza pentru o manopera in prezenta specialistilor! Iti putem recomanda un atelier de montaj din apropierea ta la cerere! Asa vei fi sigur ca iti vei pune in lumina investitia si vei proteja calitatea piesei!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura