Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot inferior pentru buldoexcavator Volvo BL61 Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo BL61 Plus
Out Of stock
Descriere
Pivotul inferior pentru buldoexcavatorul Volvo BL61 Plus este prezent in oferta noastra la un pret foarte accesibil. Produsul original se livreaza imediat, din stoc propriu, ca reper individual sau ca parte din kitul complet de pivoti:
- pivot inferior + pivot superior + bucsa sferica pivot inferior + bucsa cilindrica pivot superior + saibe conice
Rolul pivotului este de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Pivotii care functioneaza corect cresc siguranta in deplasare si precizia in manevrarea vehiculului. Un set nou de pivoti va extinde durata de exploatare a capetelor de bara, prin lipsa jocurilor din articulatia de directie. Pentru a mentine anvelopele intr-o stare buna, pentru mai mult timp, unghiul acestora de rulare trebuie sa fie optim.
Daca pivotii buldoexcavatorului din dotare sunt uzati, nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta cat mai buna! La cerere, va punem la dispozitie serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori se pot deplasa in localitatea in care afla utilajul si pot efectua reparatiile necesare. Pentru rebucsarea si alezarea carcasei puntii, adresati-va departamentului nostru tehnic!

Specificatii:
- distanta dintre centrele gaurilor este de 65mm
- inaltimea totala este de 57-58mm
- diametrul la bucsa este de 28mm.

Produsul beneficiaza de o garantie valabila 12 luni, din momentul achizitiei.
Livram pivotul inferior in toate regiunile tarii, prin intermediul curieratului rapid. Metoda de plata este ramburs, cu posibilitatea verificarii coletului la primire, inainte de a achita. Pentru a intra direct in posesia pachetului, va asteptam la sediul firmei, in Bucuresti.

Codul produsului este: K4YE8NBI-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura