Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina buldoexcavator New Holland

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland
Cod produs
UDLKZ5W7-SC
Out Of stock
Descriere
Recomandam controlul vizual si amanuntit al pieselor utilajului, in cadrul unei operatii de intretinere detaliate. Daca acest pistol de gresat cu vaselina New Holland pare sa aiba fisuri sau este deformat, sau este colmatat din cauza utilizarii indelungate, va recomandam sa va consultati cu specialistii nostri in vederea inlocuirii lui cu un dispozitiv similar nou. Iar dupa inlocuire, alegeti asistenta unui mecanic pentru a conduce operatia de ungere a componentelor astfel incat sa nu ramana suprafete nelubrifiate. Facem tot ce trebuie ca activitatea ta sa decurga conform obiectivelor stabilite.

Este la Bucuresti, pe o straduta, o mica crasmulita unde poti manca preparate unice din bucataria ardeleneasca. Ciorbe de varza, rata cu dulceata si tot soiul de minuni. Insa nimic nu bate painea de casa unsa cu untura, boia dulce si cu boia. Textura grasimii, pe care doctorii o condamna pe nedrept, este atat de atractiva incat n-o lasi pana nu termini nu una ci doua felii mari de paine. Cam asa este si relatia noastra cu clientii nostri, calda, gustoasa, ca unsa. Ne face placere sa le servim deliciile cunostintelor noastre tehnice de care au nevoie sa ca isi sature foamea de rezultate. Pofta buna!

Pistol de gresat cu vaselina New Holland ora de anatomie
Acest pistol de gresat manual este utilizat pentru distribuirea precisa a vaselinei solide pe suprafete si elemente mecanice, cum ar fi rulmenti, articulatii, suruburi , arbori etc. Are o capacitate de 400 ml. Pistolul manual, sau pompa manuala de gresat cum i se mai spune este utilizat pentru distribuirea precisa a lubrifiantilor solizi prin intermediul mameloanelor sau etrierelor pe suprafete si elemente mecanice precum rulmenti, articulatii, stifturi, arbori etc.

Fie ploaie, fie vant, sa ne ai pe noi in gand
Mai ales pentru ca serviciul nostru de consultanta este gratuit. Colegii mei iti vor pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie sub forma de recomandari. Sunt specialisti si, pe deasupra, sunt foarte buni comunicatori. Pe langa produsul dorit primesti economie de timp, un pachet de informatii, experienta consultantilor.  Si o gluma buna ca sa fie ziua frumoasa. Pune-i la incercare si vei vedea ca asa este.

Livrare
Livram pistolul de gresat oriunde in tara, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Poti deschide pachetul la primire si poti verifica starea in care dispozitivul a ajuns la tine, inainte de a plati. Daca ti-e mai la indemana sa ridici pachetul direct din depozit, te asteptam pe la noi, la margine de Bucuresti. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact.

Montaj
Montajul corect al dispozitivului se reflecta direct in economia de timp, cat si bani. Orienteaza-te, intotdeauna, catre specialistii din domeniu. Acestia stiu exact cum sa reglaze decalimetrul astfel incat sa execute un gresaj omogen si abundent. Nu lasa lucrarea pe mainile vreunui ageamiu.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura