Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru buldozer Liebherr

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Liebherr
Cod produs
PM9HTRDN-SC
Out Of stock
Descriere
Lumea utilajelor este una care iti ofera surprize in fiecare zi. Unele sunt placute, altele sunt mai putin placute. Copiaza, de fapt, clipe din viata comuna, a noastra, a fiecaruia. Fiecare dispozitiv de intretinere are rolul sau si, atat timp cat este folosit corect, asa cum cere cartea lui tehnica, nu are cum sa nu fie totul in regula. Daca, totusi, unele se strica sau isi diminueaza potentialul tehnic, vino la noi sa cumperi inlocuitorul perfect. Astfel, daca ai observat ca pompa de gresare s-a infundat, sau s-a deteriorat ca urmare a unei proaste manipulari, sa stii ca avem pentru tine acest pistol de gresat cu vaselina buldozer Liebherr Isi face treaba cu maestrie.

Noi stim care este secretul reusitei. L-am descoperit, l-am aplicat si l-am impartasit si cu clientii nostri. Totul este ca, mai intai, sa ai un vis. Pe care sa-l ai si in somn si cu ochii deschisi. Sa stii ca ele devin realitate doar prin magia staruintei, a determinarii, a dedicarii, a pasiunii, a practicii, a focusului si a muncii asidue. Visele devin realitate pas cu pas, dupa ani si, nu dupa zile sau saptamani. Muncim impreuna si ne bucuram impreuna de toate realizarile care ne incununeaza eforturile.

Pistol de gresat cu vaselina buldozer Liebherr fotografie la minut
Cilindrul negru din aluminiu anodizat contine un piston impins de un arc. Acest piston impinge grasimea spre deschiderea de aspiratie a pompei de grasime. Pompa de gresat pompeaza grasimea printr-un furtun sau tub pana la o duza. Cu ajutorul pompei cantitatea de grasime care iese din duza poate fi dozata foarte precis. Pentru a permite evacuarea aerului, cilindrul este echipat cu o supapa de aerisire. Datorita manerului cu aderenta, pomparea se face si mai usor, iar mainile nu vor aluneca de pe pistol.

Zambeste, maine va fi mai… bine
Daca nu azi, sigur maine trebuie sa te apuci gospodareste de o intretinere bucata cu bucata. Nu ii permite sa-ti ocupe chiar toata saptamana. Avem noi ce si cum sa o facem nice end easy. Daca nu reusesti sa descoperi singur o solutie eficienta si rapida, cauta baietii nostri cu toata deschiderea. Avem o echipa foarte bine pregatita, gata sa te ajute cu tot ce trebuie. Recomandari, scule, dispozitive, consumabile, piese de schimb, orice. Suna cu incredere!

Livrare
Dispozitivele noastre de intretinere precum si consumabilele sau orice alta piesa de schimb pot ajunge rapid la tine in localitate, cu plata ramburs. Orice localitate. In maxim 24 de ore curierul va bate la usa. Dar sa stii ca te asteptam si la sediul nostru, daca esti prin zona, si le poti ridica personal. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul e cu happy end.

Montaj
Montajul acestui dispozitiv nu e un lucru complicat dar este un pas final dar important in functionarea pe termen lung a lui. De aceea trebuie efectuat corect si, neaparat, de catre un specialist. Nu numai ca oferi un start reusit operatiunii de intretinere insa, in plus, vei beneficia de o perioada lunga de functionare si de o performanta sporita.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura