Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ansamblu transmisie finala pentru Komatsu WB91R-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
QUE3C7VX-CD
Out Of stock
Descriere
Parerea despre o piesa de schimb depinde foarte mult de distanta de la care o privesti. Te uiti de departe si spui: ei, lasa, am mai vazut eu din astea! fara a avea curiozitatea si interesul de a te apropia si a o descoperi cu adevarat. Daca insa faci un pas inspre ea, vei putea realiza ca lucrurile nu stau deloc asa cum le vezi din departare. O piesa de schimb calitativa e ceva ce iti poate schimba intreg mersul afacerii. Ca sa nu mai zicem de utilaj! Asa ca ia-ti inima-n dinti si utilajul de manuta si achizitioneaza acest ansamblu transmisie finala Komatsu WB91R-2 pentru a-ti dovedi ca esti capabil sa faci pasul. Poti sa faci o schimbare in mai bine pentru tine!

Daca esti interesat ca afacerea pe care o conduci sa fie caracterizata de durabilitate, atunci este necesar sa investesti in fiabilitate. Siguranta pe care o ai atunci cand, in afacerea ta se produce o anumita actiune sau pe care o ai atunci cand stii ca te poti baza pe utilajul tau, este treapta pe care poti pasi pentru a trece la urmatorul nivel. Iti recomandam sa ai incredere in sfaturile noastre, caci nu vei regreta. Singurul regret pe care il vei avea este de a nu fi actizitionat aceasta componenta originala Carraro!

Ansamblu transmisie finala Komatsu WB91R-2 este componenta care stie sa ofere sprijin - tie si pinioanelor!

Daca ne stii pe noi, inseamna ca deja esti constient ca nu trebuie sa iti umpli mintea cu lucruri care, poate, nu fac parte din sfera ta de interes. Cum piesele de schimb sunt universul nostru, iti putem oferi orice informatie. De aceea, iti spunem ca acest ansamblu transmisie finala are menirea de a asigura functionarea corespunzatoare a transmisiei finale si de a oferi suport pinioanelor din grupul reductor.

De ce sa ai dubii cand poti avea doar certitudini?

Daca ai ajuns sa ne cunosti, atunci stii deja ca noi oferim certitudini. Nu ne place sa lasam lucrurile in coada de peste si sa nu iti dam raspunsuri concrete. Asta-i si motivul principal pentru care te indemnam sa apelezi la noi. Doar asa te poti asigura ca utilajul tau primeste piesa perfecta. Iar serviciul nostru de consultanta e gratuit! Ce iti poti dori mai mult?!

Daca esti hotarat sa achizitionezi acest ansamblu transmisie finala pentru buldoexcavator Komatsu WB91R-2 pentru utilajul tau, atunci vrem sa iti mai oferim inca un motiv pentru a face asta. Componenta beneficiaza de o garantie de 6 luni! Ei, ce zici de asta? Tentant, asa-i?

Nu vrem sa stim ca noi suntem vinovati de a te fi tinut pe loc. De aceea, actionam cu viteze uimitoare pentru a-ti trimite acest ansamblu transmisie finala Komatsu WB91R-2 oriunde in tara, in 24 de ore. Si, ca sa nu stai pe loc, iti spunem ca pe site-ul nostru poti gasi tot ce ai nevoie pentru utilajul tau!

Daca nu vrei sa risti investitia pe care o faci intr-o piesa, te sfatuim sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate atunci cand o inlocuiesti. Si te iti mai sugeram ceva - pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, inlocuieste si uleiul din butuc odata cu portsatelitii.

Specificatii tehnice
distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm
Format din:
Platou
3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
3 sigurante
3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura