Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor Landini Technofarm 85

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Technofarm 85
Cod produs
ASH1RDPQ-ES
Out Of stock
Descriere
Ai deschis acesta afacere din pasiunea pe care o ai pentru acest domeniu? Adevarul este ca aceste masinarii sunt impresionante pentru ca sunt capabile de o forta incredibila. Aceasta forta consta in componentele din care sunt alcatuite. Cu cat aceste componente ale sale sunt mai de calitate, cu atat utilajele vor avea un randament mai bun pe teren. Iti oferim o bucsa pivot inferior Landini Technofarm 85 care iti va sustine pasiunea. Faptul ca este o piesa originala, te poate ajuta sa mentii sanatos sistemul de transmisie al tractorului tau.

Pe langa pasiune, munca si implicarea sunt foarte importante pentru ca, vorba aceea celebra, cat muncesti, atat faci! Domeniul tau de activitate este unul complicat pentru ca munca ta depinde in foarte mare masina de utilajele tale. Stim cat de mult te afecteaza momentele in care nu poti munci din cauza lor. Aceastea pot fi evitate facand alegeri inteligente si acordandu-le atentia cuvenita. Iti recomandam sa nu neglijezi montajul pieselor de specialisti si nici verificarea tehnica periodica. Contacteaza-ne si afla mai multe direct de la expertii nostri!

Bucsa pivot inferior Landini Technofarm 85 este piesa care iti va ajuta utilajul sa aiba un randament mai bun!

Rolul bucsei pivot inferior este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. Aceasta se comporta ca o piesa de uzura, protejand locasul din trompa puntii. Recomandam sa fii intotdeauna atent la alegerea acestui element pentru ca este foarte importanta pentru functionalitatea utilajului tau.

Contacteaza-ne si lasa-ne pe noi sa iti rezolvam o parte din probleme! De acum grijile tale cu alegerea piesei, montajul si reaparatiile necesare, nu vor mai exista! Specialistii nostri te ajuta sa rezolvi orice tip de problema ai avea in materie de piese! Tot ce este nevoie sa faci este sa iei legatura cu noi. Este gratuit!

Pentru ca oferim produse performante, o bucsa pivot inferior pentru tractor Landini Technofarm 85 iti ofera o garantie de 6 luni de la achizitionarea acesteia. Alaturi de factura, vei gasi certificatul in colet!

Contacteaza-ne! De acum distanta nu mai este o problema! Primeste o bucsa pivot inferior Landini Technofarm 85 in 24-48 de ore prin serviciul rapid de curierat la sediul afacerii tale.

Recomandam ca montajul oricarei piese noi sa fie efectuat de catre un specialist. Doar asa vei fi sigur ca aceasta a fost efectuat corect si ca utilajul tau se va bucura de calitatea pieselor sale. Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura