Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Timken LM104949/11 778 08

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Timken LM104949/11 778 08
Cod produs
5S4GIB39-RE
Out Of stock
Descriere
Rulment Timken LM104949/11 778 08 - aparitia sa in depozitul nostru a fost demna de covorul rosu! O fi acest rulment o piesa de schimb de mici dimensiuni, dar nu ar trebui sa lipseasca din schema utilajului pe care il detii. Prelucrat cu grija, atentie si precizie, in conformitate cu tehnicile moderne, rulmentul nostru da dovada de o calitate la nivel inalt. Ba mai mult, rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale. Nu mai face rabat de la calitate si ofera-i utilajului pe care il detii doar ceea ce este mai bun! Echipat corespunzator, acesta va munci sanatos si fericit, facandu-te mandru cu fiecare ocazie. In domeniul in care tu iti desfasori activitatile, totul se invarte in jurul calitatii!

Te afli intr-un impas, iar deadline-urile se apropie cu pasi repezi? Ei bine, stii la cine sa apelezi! Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si sa ne explici ce s-a intamplat, iar de restul ne vom ocupa noi. Te vom sfatui asa cum stim mai bine, indrumandu-te spre identificarea solutiei eficiente si rapide. Nu exista problema care sa nu aiba si o rezolvare. Cat despre echipa noastra, aceasta abia asteapta sa faca cunostinta cu utilajul pe care il detii! Succesul tau este si succesul nostru!

Rulment Timken LM104949/11 778 08 - un pas catre performanta! Utilajul tau il va indragi, fara doar si poate!
Indiferent de marimea unei piese de schimb, despre niciuna nu se poate afirma ca ar fi nesemnificativa. Toate piesele de schimb au fost inzestrate cu cate o responsabilitate semnificativa. Scopul acestora este functionarea eficienta a utilajului! Astfel, un asemenea rulment Timken LM104949/11 778 08 este o piesa versatila, ajustand incarcatura axial si radial, in ambele directii. Aceasta este cea mai sigura alternativa pentru imbinarea planetarei cu fuzeta.

Cere-ne ajutorul! Aici suntem!
Piese de schimb de calitate, organizare, implicare, dorinta de a fi cei mai buni! Acestea sunt cuvintele care ne definesc. Intrucat bunastarea clientilor nostri este cea mai importanta, iti vom prezenta cateva dintre beneficiile pe care ti le oferim:
• Informatii esentiale cu privire la utilajul pe care il detii/ piesele de schimb
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli

Garantie
In cazul in care piesa de schimb se confrunta cu o defectiune din fabrica, poti apela, cu incredere, la garantia acesteia. Un astfel de rulment Timken LM104949/11 778 08 prezinta un certificat de garantie, valabil 6 luni.

Livrare
Nu ne place sa pierdem timpul! Tocmai din acest motiv, este foarte simplu sa comanzi una dintre piesele noastre de schimb. Contacteaza-ne, fie telefonic, fie prin intermediul cererii de pe site-ul nostru, iar de restul ne vom ocupa noi. Comanda va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. In cazul in care nu stiai, ne poti face o vizita si la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului!

Montaj
Nu-ti mai lasa utilajul pe mainile oricui! Pentru a evita deterioararea prematura a piesei de schimb, apeleaza fara doar si poate la ajutorul specialistilor din domeniu. Daca ai nevoie de o recomandare, scrie-ne. Te vom pune in contact cu o echipa de mecanici!

Specificatii tehnice

• Radial axial
• Camasa interioara si role in colivie
• Diametru interior - 51mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura