Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor Landini Technofarm 60

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Landini Technofarm 60
Cod produs
36XAHDNR-ES
Out Of stock
Descriere
Fii constient ca meriti mai mult! Datorita faptului ca meseria pe care o practici este una foarte grea, nu este de mirare ca iti doresti sa culegi roadele muncii tale. Indiferent de consitiile meteo, esti pregatit pentru o noua zi de munca in care sa onorezi lucrarile clientilor tai. Daca inca nu ai afacerea la care ai visat, nu te demoraliza si creaza-ti un plan pentru a fi cat mai aproape de reusita. Iti oferim o bucsa pivot inferior Landini Technofarm 60 ce iti va ajuta piesele din sistemul de transmisie sa functioneze mai mult. Faptul ca este fabricata din aliaje premium, o face foarte rezistenta. Vei uita cand ai schimbat ultima data acest element, pe cat de mic, pe atat de util.

Daca nu esti sigur de modelul care se potriveste cel mai bine utilajului tau, nu iti asuma nici un risc! Ia legatura cu noi si afla cele mai bune recomandari direct de la specialistii nostri in domeniu. Piesa cu piesa, esti pe cale sa cresti functionalitatea masinariilor tale si sa ai un profit care sa te multumeasca! Te invitam sa ne faci o vizita pe platforma noastra online pentru a te convinge de multitudinea de produse de care dispunem.

Bucsa pivot inferior Landini Technofarm 60 este cea care va initia procesul de imbunatatire a functionalitatii utilajului tau!

O bucsa pentru sistemul de transmisie al utilajului tau este mai necesara decat ai crede. Pe cat de mica este, pe atat de folositoare atunci cand vine vorba de ceea ce este in stare. Rolul sau este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. Bucsa este cea care suporta uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii.

Tot ce este nevoie sa faci este sa ne transmiti datele de identificare ale utilajului sau dimensiunile piesei de care ai nevoie, si de restul ne ocupam noi. Echipa tehnica te va ghida in achizitionarea celei potrivite pentru nevoile tale, intrucat noi dispunem de o gama larga de piese pentru utilaje. Contacteaza-ne si nu vei regreta!

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator Landini Technofarm 60 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne!  Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi aceasta bucsa pivot inferior Landini Technofarm 60 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. In cazul bucsei recomandate de noi, este perfecta pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura