Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set pivot inferior tractor Valtra 3100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Valtra 3100
Cod produs
S2FLMU9C-AT
Out Of stock
Descriere
Cu cat sunt mai calitative piesele de schimb pe care le folosesti, cu atat tractorul tau va trai mai mult. Nu umbla cu ieftineala, ca sa nu cheltui, in timp, mult mai mult. Alege acest set pivot inferior tractor Valtra 3100 original Carraro si vei avea mai multa precizie in manevrarea tractorului. De altfel, inlocuind la timp pivotii care nu mai dau randament, salvezi si alte piese adiacente. Rezultatele sunt durabile cu astfel de piese rezistente si fiabile, pe care fac fata cu brio provocarilor si solicitarii intense.

Evident ca nu-i nicio placere sa-ti tii tractorul pe tusa sau prin service, de aceea periodic ar fi bine sa i faci o analiza amanuntita si sa-i oferi piese de schimb noi in locul celor care dau semne de uzura. Contacteaza-ne pentru mai multe informatii, te ajutam sa economisesti si timp si bani, mentinandu-ti tractorul in parametri optimi de functionare!

Set pivot inferior tractor Valtra 3100 - tractorul tau va fi incantat!
Poate nu stiai care este rolul unui pivot in ansamblul de piese al utilajului tau. Pivotul care se monteaza in partea inferioara are misiunea de a prinde fuzeta de carcasa puntii. Astfel, el reduce jocurile si socurile in articulatia de directie, fapt care prelungeste durata de viata a capetelor de bara. Un set pivot inferior tractor Valtra 3100 nou creste siguranta in deplasare dar si precizia in manevrarea utilajului tau.

Consultanta gratuita pentru tine! Suna acum!
Stim care sunt nevoile utilajelor tale, de aceea vrem sa iti traducem cat mai fidel limbajul lor si sa gasim impreuna cele mai bune solutii pentru intretinerea lor. Chiar daca par identice, fiecare utilaj capata in timp particularitatile sale si ii trebuie un plan personalizat de intretinere. De aceea am creat un serviciu de consultanta gratuita. O echipa de specialisti te va calauzi prin universul pieselor de schimb pentru utilaje, ca tu sa poti lucra fara griji si sa-ti intretii fara efort utilajele. Contacteaza-ne!

Acest set pivot inferior pentru tractor Valtra 3100 beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru defectele din fabrica. Nu prea se intampla, dar totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului.

Timpul este o resursa importanta si o pretuim foarte mult. De aceea iti vom livra acest set pivot inferior tractor Valtra 3100 super rapid, in maxim 24 de ore, in orice localitate din tara. Ne poti suna sau cere o oferta online. Ori, daca esti pe-aproape, poti trece pe la sediul nostru de langa capitala. Suntem bucurosi de oaspeti!

Setul acesta se monteaza in partea din fata a puntii. Ca sa te bucuri de rezultate optime, ideal ar fi sa lasi montajul pe mainile profesionistilor. Nu de alta, insa un montaj necorespunzator poate strica treaba, uneori fiind afectate si piesele conexe, nu doar cea in cauza. Daca nu stii la cine sa apelezi, iti trimitem noi niste mesteri priceputi. Da-ne de veste!

Acest set pivot inferior este format din:

pivot
bucsa sferica
saiba conica
gresor
Pivot
4 gauri, diametru 13mm
diametru 25mm
diametru 45mm
Saiba elastica (conica) 43x61x0,8mm
Bucsa sferica 25x47x15mm
Gresor M6x1, la 45 grade
Trimite mesaj
Din Gura in Gura