Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Valtra 3100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Valtra 3100
Out Of stock
Descriere
Cand nevoia te face sa achizitionezi piese noi, asigura-te ca le alegi pe cele mai rezistente. Noi iti oferim acest pivot superior Valtra 3100 care este un model original Carraro ce il avem permanent in stoc.

Acesta il poti achizitiona impreuna cu alte componente din kitul nostru complet sau separat. In kitul complet se regasesc urmatoarele piese: pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, impreuna avand un pret special.

Alaturi de aceste piese se ofera un certificat de garantie cu care te poti asigura in situatiile neprevazute de o schimbare rapida. Acesta este valabil timp de 12 luni de zile de la data livrarii.

Comanda acum si iti trimitem prin curier rapid toate produsele dorite, direct in localitatea ta. Pachetul il poti verifica la primire, inainte de a achita rambursul curierului. Astfel te poti asigura de integritatea si calitatea acestora.

Daca te putem ajuta cu mai multe detalii despre piese sau service-ul nostru mobil de interventie rapida, contacteaza-ne acum.

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul produsului este: QNBDU6ZP-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura