Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior tractor Valtra 3400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tractor Valtra 3400
Out Of stock
Descriere
Daca nu doresti sa schimbi piesa la scurt timp dupa inlocuirea celei uzate, foloseste piese originale. Noi iti oferim acest pivot superior pentru tractor Valtra 3400 deoarece prezinta caracteristicile necesare unei functionari de lunga durata.
Este un model original Carraro, materialele folosite sunt rezistente la multiple solicitari, iar siguranta in lucru este asigurata.
Pivotul vine la pachet cu restul pieselor din kitul complet sau poate fi comandat separat. Kitul este format din pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, pretul fiind unul special in ambele cazuri.

Daca doresti achizitionarea acestor piese tot ce trebuie sa faci este sa ne lasi datele locatiei tale. Ele vor ajunge la tine a doua zi lucratoare, avand posibilitatea de a le verifica inainte de efectuarea platii ramburs. In colet va fi inclus si certificatul de garantie cu care te poti prezenta pentru schimbarea imediata a piesei.

Specialistii nostri te pot ajuta cu mai multe detalii despre produse si compatibilitate, iar echipa noastra de mecanici iti poate sari in ajutor la montare. Suna acum!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Codul acestui produs: E54AOUCR-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura