Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniincarcator Bobcat 742

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 742
Cod produs
FPNUIC8R-RE
Out Of stock
Descriere
Miniincarcatorul pe care il detii are o reputatie de pastrat! Si cum sa faca asta mai bine daca nu cu o suita de ajutoare de nadejde originale si fara compromisuri? Un astfel de tampon motor miniincarcator Bobcat 742 nu are cum sa nu-ti atraga atentia. Acesta pastreaza traditia din depozitul nostru, fiind fabricat intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde. Dand dovada de o calitate la nivel inalt, tamponul nostru este pregatit pentru exploatare intensa. Ii va fi alaturi utilajului pe termen lung, contribuind la performanta acestuia. Cu piesele de schimb potrivite, utilajul tau va fi de neoprit. Va duce la bun sfarsit orice activitate la care este supus! Investeste inteligent cu ajutorul pieselor noastre de schimb puternice si performante!

Utilajul munceste cot la cot alaturi de tine, ajutandu-te sa ajungi acolo unde ti-ai propus. Fiind echipat corespunzator, drumul catre succes i se va parea floare la ureche. Nu mai face rabat de la calitate si alege pentru acesta doar ceea ce este mai bun. Intrucat stim cat de important este timpul, noi ne asiguram constant ca stocurile sunt reinnoite. Piesele noastre de schimb sunt pregatite sa porneasca catre tine! Daca ai intrebari cu privire la o anumita piesa de schimb, nu ezita sa ne contactezi. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Tampon motor miniincarcator Bobcat 742 - calitatea sa nu poate fi contestata! Alege intelept pentru utilajul pe care il detii!
Mici sau mari, simple sau complexe, piesele de schimb lupta pentru acelasi scop: functionarea eficienta a utilajului. Prin intermediul responsabilitatilor cu care au fost inzestrate, acestea se asigura ca utilajul tau munceste la adevarata sa valoare. Un astfel de tampon motor miniincarcator Bobcat 742 se ocupa exclusiv de reducerea vibratiilor. Un ajutor de nadejde pe care utilajul tau se poate baza, oricand si oriunde!

Performanta? Noi suntem raspunsul!
Consultanta tehnica gratuita? Exact! Inca de la inceput, am ales sa infiintam acest serviciu pentru a le fi alaturi tuturor clientilor nostri. Intrucat ne gandim la bunastarea acestora, iti vom oferi o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume:
• Identificari rapide
• Solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Sugestii si recomandari cu privire la ingrijirea utilajului, montarea pieselor de schimb

Garantie
Defectiuni din fabrica? Stai fara grija! Niciuna dintre piesele noastre nu paraseste depozitul pana nu dispune de toate actele necesare. Certificatul de garantie al acestui tampon motor pentru miniincarcator Bobcat 742 este valabil 6 luni.

Livrare
Intrucat stim cat de pretios poate fi timpul, noi lucram cu cei mai buni curieri! Comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore. Insa, pana in acel punct, tu fie ne contactezi, fie completezi cererea de pe site-ul nostru. Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita. Depozitul nostru se afla in apropierea Bucurestiului. Astfel, facem cunostinta, iar tu iti ridici personal piesa de care ai nevoie!

Montaj
Un montaj sigur, ca la carte - posibil doar cu ajutorul profesionistilor din domeniu! Au existat fel de fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza amatorilor. Nu-ti mai lasa utilajul pe mainile oricui! Daca nu cunosti nicio echipa de mecanici, scrie-ne.

Specificatii tehnice

• 12,5 x 34 x 32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura