Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru tractor Claas

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Claas
Cod produs
MNAWY914-SC
Out Of stock
Descriere
Ei spun ca nu poti scapa in viata de doua lucruri: de taxe si de moarte. Noi credem ca mai este ceva - nu poti scapa nici de ziua cand cand trebuie sa iti bagi tractoarele in revizie, dupa o campanie de araturi si insamantari plina. Asadar, intr-o zi vei avea nevoie de un pistol de gresat cu vaselina tractor Claas Si nu oricare. Ci unul nou, rezistent si fiabil, care sa asigure o ungere uniforma si omogena. Unul care sa transforme activitatea de revizie intr-un episod trecator si reusit. De cine ai nevoie atunci? Ghici ghicitoarea mea. Bingo! Nu sta mult pe ganduri, suna-ne!

Uneori munca noastra aduce cu activitatea unui investigator. Consultantii nostri sunt asemenea unor politisti din filmele americane. Cand sunt sunati de un client si li se spune cu tremur in voce,”dom’le, utilajul meu a murit!”, incep imediat investigatia. Cautarile lor sunt incununate intotdeauna cu succes. Iar daca in lumea reala victimile nu se mai intorc la viata, in lumea tehnicii minunile sunt posibile. Consultantii nostri investigatori, iti vor spune ce piesa de schimb trebuie unsa si cu ce anume vaselina astfel incat domnul Claas sa reinvie. Si sa-si reia lucrul.

Pistol de gresat cu vaselina tractor Claas iti face utilajul fit
Acest dispozitiv manual cu o capacitate de 400 ml este utilizat pentru distribuirea precisa a lubrifiantilor solizi prin intermediul mameloanelor sau etrierelor pe suprafete si elemente mecanice precum rulmenti, articulatii, stifturi, arbori etc.

Treaba e simpla si merita atentia ta
Serviciul nostru de consultanta este gratuit. Iar daca nu pricepi exact in ce consta sa stii ca raspundem imediat la apel si cautam impreuna solutia. In termeni birocratici, personalizam. Identificam problema. Prin dialog ajungem la problema reala. Apoi cautam pentru tine dispozitivul compatibil, cel potrivit sa-ti revigoreze utilajul. Si nu ne oprim aici. Daca doresti, construim un plan mai vast de intretinere ca sa nu mai patesti astfel de incidente. Si, bonus, iti trimitem un mecanic. Te-am convins?

Livrare
Stim ca atunci cand ai nevoie de reparatii problema principala este  timpul. Noi combatem situatia cu armele noastre: expeditie cu curierul rapid si plata la livrare, sau ridicare direct de la sediu daca esti prin apropiere. Il batem la orice ora, nu-l lasam sa se scurga ineficient. Iar utilajul tau isi va relua lucrul ca si cum n-ar fi fost o pauza.  Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Te sfatuim insistent sa apelezi doar la mecanici cu experienta. Un utilaj insuficient uns, sau neuniform isi reduce dramatic perioada de functionare si este impiedicat sa lucreze la parametrii proiectati. Daca nu stii incotro sa te indrepti sau nu cunosti niciun mecanic bun, ia legatura cu consultantii nostri - au agenda plina cu contacte bune.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura