Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Lamborghini R6.180

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
6WID5SOY-CD
Out Of stock
Descriere
E simplu sa iti dai cu parerea despre tot felul de lucruri. Chiar si despre piesele de schimb. O persoana care n-a gustat calitatea va spune ca nu ii place gustul acesteia si ca se multumeste cu mediocritatea. Insa odata ce o bucata din calitate ti s-a pus pe farfurie si ai observat ca nu se compara cu nimic altceva, atunci stii ca niciodata nu te mai poti intoarce la piesele de schimb indoielnice. O halca de top este si aceasta coroana reductor tractor Lamborghini R6.180 care e numa' buna pentru utilajul tau. Ii va delecta papilele gustative multa vreme!

Desi o afacere nu se compara cu o fiinta umana, asupra starii ei de bine se poate concluziona observand aspecte diverse. Defectarea utilajelor din cauza uzarii anumitor componente este un semn clar ca starea de bine a afacerii este periclitata si ca se impune luarea anumitor masuri. Daca esti interesat de piese de calitate superioara, precum aceasta componenta originala Carraro, atunci ai ajuns in locul potrivit. Noi te putem ajuta!

Coroana reductor tractor Lamborghini R6.180 este componenta ce sta bine ancorata pe piedestalul pieselor calitative!

E firesc sa nu cunosti de-a fir a par mersul utilajului tau. Exista persoane calificate in domeniul acesta. Adica noi! Iti spunem tot ce vrei sa stii. De pilda, aceasta coroana de butuc are menirea de a spori cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale a utilajului tau.

Problemele nu ar trebui sa faca parte din meniul utilajului tau daca ai dat deja de noi!

Mersul normal al lucrurilor face ca, din cand in cand, utilajul tau sa aiba nevoie de o piesa noua de schimb. Dar trebuie sa stii ca acesta nu-i motiv de stres. Din contra! Daca vii spre noi vei da numai de oameni binevoitori si voiosi care te vor indruma pe calea alegerii calitatii. Asadar, fara probleme pe lista activitatilor tale zilnice! Unde mai pui ca serviciul nostru de consultanta e gratuit?!

Aceasta coroana reductor pentru tractor Lamborghini R6.180 este ingredientul principal al zilelor fara probleme sau griji. Asta pentru ca beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica.

O coroana reductor tractor Lamborghini R6.180 e musai sa ajunga la tine rapid, pentru a-ti incununa utilajul si munca. Asa ca ne miscam rapid trimitand-o spre tine in 24 de ore, oriunde ai fi in tara. Stii ca pe site-ul nostru poti o gama extrem de variata de componente calitative?

Montajul este deosebit de important in mersul unei piese de schimb. Daca aceasta etapa e ratata, intreaga viata a componentei este sub semnul incertitudinii. Alege sa inlocuiesti piesele uzate doar in ateliere de specialitate!

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura