Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Lamborghini R6.160

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
MN3TQ0ZB-CD
Out Of stock
Descriere
Coroana reductor tractor Lamborghini R6.160 este o componenta care face cuplu bun performanta. Intre tine si ea nu sta mai nimic, caci ne place sa construim poduri intre oameni si piesele de care au nevoie. Insa nu orice fel de poduri, ci cele mai scurte. Asta pentru ca suntem constienti de valoarea enorma pe care o are timpul in orice ecuatie. Asa ca hai cu noi! Pe podul nostru vei ajunge cel mai repede la componenta pe care ti-o doresti!

Exista momente in viata peste care nu putem trece decat cu ajutor din afara. Totusi, se intampla uneori sa nu avem luciditatea necesara pentru a observa care ne sunt adevaratii prieteni si care sunt realii dusmani. Pe aceasta cale, si prin produsele pe care ti pe propunem, noi dorim sa dam dovada ca peste momentele dificile poti trece impreuna cu noi. Atunci cand vine vorba de piese de schimb suntem interesati sa iti oferim ce stim noi ca este mai bun: produse de top asemenea acestei componente originale Carraro.

Coroana reductor tractor Lamborghini R6.160 este componenta ce sta bine ancorata pe piedestalul pieselor calitative!

E firesc sa nu cunosti de-a fir a par mersul utilajului tau. Exista persoane calificate in domeniul acesta. Adica noi! Iti spunem tot ce vrei sa stii. De pilda, aceasta coroana de butuc are menirea de a spori cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale a utilajului tau.

Problemele nu ar trebui sa faca parte din meniul utilajului tau daca ai dat deja de noi!

Mersul normal al lucrurilor face ca, din cand in cand, utilajul tau sa aiba nevoie de o piesa noua de schimb. Dar trebuie sa stii ca acesta nu-i motiv de stres. Din contra! Daca vii spre noi vei da numai de oameni binevoitori si voiosi care te vor indruma pe calea alegerii calitatii. Asadar, fara probleme pe lista activitatilor tale zilnice! Unde mai pui ca serviciul nostru de consultanta e gratuit?!

Aceasta coroana reductor pentru tractor Lamborghini R6.160 este ingredientul principal al zilelor fara probleme sau griji. Asta pentru ca beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica.

O coroana reductor tractor Lamborghini R6.160 e musai sa ajunga la tine rapid, pentru a-ti incununa utilajul si munca. Asa ca ne miscam rapid trimitand-o spre tine in 24 de ore, oriunde ai fi in tara. Stii ca pe site-ul nostru poti o gama extrem de variata de componente calitative?

Montajul este deosebit de important in mersul unei piese de schimb. Daca aceasta etapa e ratata, intreaga viata a componentei este sub semnul incertitudinii. Alege sa inlocuiesti piesele uzate doar in ateliere de specialitate! Aceasta componenta e potrivita si pentru modelul R6.160.4.

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura