Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Lamborghini R6.175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
ETOKQARG-CD
Out Of stock
Descriere
Daca iti doresti ca utilajul tau sa fie-n top, atunci investitia in aceasta coroana reductor tractor Lamborghini R6.175 este pasul pe care trebuie sa il faci. Iar daca nu vrei sa fii in partea de jos a topului, atunci e musai sa iti indrepti atentia DOAR spre piese de schimb de inalta calitate. Calculele sunt simple cand stii unde te situezi si unde vrei sa ajungi. E de ajuns pentru tine sa te stii aproape de top sau vrei sa fii cel mai bun? Alegerea, ca de obicei, e in mainile tale!

In agricultura, precum si in constructii, se adevereste destul de des dictonul care spune ca drumul de la agonie la extaz este scurt. Ca sa eviti momentele neplacute este bine sa fii prevazator. Accepta ajutorul nostru in ceea ce priveste inlocuirea pieselor uzate. Noi iti propunem o gama larga de produse de top, precum aceasta componenta originala Carraro. Depozitul nostru este plin ochi cu piese pe masura asteptarilor tale!

Coroana reductor tractor Lamborghini R6.175 este componenta ce sta bine ancorata pe piedestalul pieselor calitative!

E firesc sa nu cunosti de-a fir a par mersul utilajului tau. Exista persoane calificate in domeniul acesta. Adica noi! Iti spunem tot ce vrei sa stii. De pilda, aceasta coroana de butuc are menirea de a spori cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale a utilajului tau.

Problemele nu ar trebui sa faca parte din meniul utilajului tau daca ai dat deja de noi!

Mersul normal al lucrurilor face ca, din cand in cand, utilajul tau sa aiba nevoie de o piesa noua de schimb. Dar trebuie sa stii ca acesta nu-i motiv de stres. Din contra! Daca vii spre noi vei da numai de oameni binevoitori si voiosi care te vor indruma pe calea alegerii calitatii. Asadar, fara probleme pe lista activitatilor tale zilnice! Unde mai pui ca serviciul nostru de consultanta e gratuit?!

Aceasta coroana reductor pentru tractor Lamborghini R6.175 este ingredientul principal al zilelor fara probleme sau griji. Asta pentru ca beneficiaza de o garantie de 6 luni pentru eventualele defectiuni din fabrica.

O coroana reductor tractor Lamborghini R6.175 e musai sa ajunga la tine rapid, pentru a-ti incununa utilajul si munca. Asa ca ne miscam rapid trimitand-o spre tine in 24 de ore, oriunde ai fi in tara. Stii ca pe site-ul nostru poti o gama extrem de variata de componente calitative?

Montajul este deosebit de important in mersul unei piese de schimb. Daca aceasta etapa e ratata, intreaga viata a componentei este sub semnul incertitudinii. Alege sa inlocuiesti piesele uzate doar in ateliere de specialitate!

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura