Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Coroana reductor pentru tractor Lamborghini R6.135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
FBHDPN98-CD
Out Of stock
Descriere
Coroana reductor tractor Lamborghini R6.135 este o piesa despre care noi spunem ca are un caracter relevator. Adica ea pune in lumina binefacerile pe care piesele de inalta calitate le pot aduce nu doar utilajelor, ci si afacerii si antreprenorului (adica TIE). Astfel de componente utilizate in contexte corespunzatoare au proprietatea de a prelungi perioada de functionare optima a utilajului. Rezultatul? Utilaje fericite, clienti fericiti, antreprenori multumiti!

Oricat de bizar ar parea la prima vedere, piesele de schimb de inalta calitate asemenea acestei coroane de butuc originala Carraro pot declansa un moment revelator. Ele pot duce afacerea la urmatorul nivel. Unul in care grijile prilejuite de incertitudine sunt mult reduse, ba chiar aproape inexistente. Ce bucurie sa poti concepe urmatorii pasi ai afacerii tale intr-o atmosfera propice succesului si nu intr-una caracterizata de nevroza bacoviana. Te invitam la o colaborare despre care credem ca iti va face bine!

Coroana reductor tractor Lamborghini R6.135 e o piesa gata sa-ti rezolve toate problemele. Fix asa suntem si noi!

E important sa stii lucruri despre utilajul tau. La fel de important este si sa stii ca nu e gresit sa ceri informatii cand nu detii suficiente. Noi suntem aici pentru a-ti lamuri orice dubiu. In caz ca te intrebi, rolul acestei coroane reductor este de a spori cuplul in cadrul angrenajului transmisiei finale a utilajului tau.

Micul nostru dejun consta intr-o cantitate generoasa de piese pe o felie de paine!

Ei bine, da! Inca de la micul dejun consumam piese. Incepand cu prima ora ne poti solicita informatii cu privire la componentele potrivite pentru utilajul tau. Niciodata nu e prea devreme sa investesti in calitate si durabilitate. Insa ceea ce trebuie sa stii e ca noi suntem alaturi de tine pe drumul acesta. Iti raspundem la orice intrebare. Te indrumam. Iti recomandam una-alta. Si-n plus… serviciul nostru de consultanta e gratuit!

Cand procuri o coroana reductor pentru tractor Lamborghini R6.135 lucrurile devin, dintr-o data, mai simple. Poate te intrebi de ce… Pai raspunsul e la fel de simplu: pentru ca piesa beneficiaza de o garantie de 6 luni!

Stim cat de important e pentru tine sa beneficiezi de utilajul tau la capacitate maxima. De aceea, iti trimitem aceasta coroana reductor tractor Lamborghini R6.135 prin curier rapid, in 24 de ore, oriunde in tara. Pe site-ul nostru magic gasesti cat ai clipi ceea ce ai nevoie!

In cazul in care dantura era deteriorata se recomanda si inlocuirea pinioanelor. De asemenea, recomandam si refacerea etanseitatii transmisiei finale folosind simeringuri si oringuri noi. Totodata, iti amintim ca cea mai buna decizie e sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate atunci cand inlocuiesti o piesa uzata!

Specificatii tehnice:

- 60 de dinti
- 48 mm inaltime
- 202 mm diametru exterior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura